زندگینامه Charles Wang

زندگینامه Charles Wang

زندگینامه کامل Charles Wang

زندگینامه Charles Wang«charles wang» مدیری موفق و میلیاردری بزرگ است كه علیرغم عدم برخورداری از بسیاری خصوصیات و ویژگی‌های انسان های مبتكر و نابغه ، توانست با شناخت و بكارگیری نیروهای درونی‌اش به جایگاه فعلی‌اش دست یابد.
 
 
در حال حاضر او مدیریت شركتی را بر عهده دارد كه خودش بنیانگذار آن بوده و توانسته است در اثر مدیریت عالی خود و بكارگیری روش‌های بكرو بی‌نظیر آن را به سومین غول دنیای نرم افزارهای كامپیوتری تبدیل نماید.
 
 
«charles wang» در 19 آگوست سال 1944 در “شانگهای ” چین دیده به جهان گشود. پدرش قاضی عالیرتبه كشور چین بود كه پس از به قدرت رسیدن حزب كمونیست در این كشور تصمیم به انتقال محل سكونت خانواده به شهر نیویورك ایالات متحده گرفت. با مهاجرت به آمریكا دیگر دوران زندگی آرام و مرفه برای خانوداه «Wang» به سر آمد.
 
 
بارها و بارها آنها مورد هتاكی و بی‌حرمتی نژاد پرستان آمریكایی قرار گرفتند اما دیگر چاره‌ای جز ماندن و تحمل كردن برای آنها باقی نمانده بود.
 
 
حتی به دلیل این برخوردها آنها مجبور شدند تا چندین بار محل مسكونی خود را از محلی به محل دیگر تغییر دهند اما به هر منطقه‌ای كه می‌رفتند نمی‌توانستند اثری از آرامش روزهای گذشته در سرزمین مادری خود بیابند.
 
 
«Charles» نیز همانند دیگر اعضای خانواده از این وضعیت رضایت نداشت. او از همان ابتدای ورودش به مدرسه با همه چیز مشكل داشت. روش تدریس معلمان مدرسه از اساسی ترین مشكلات او به شمار می‌رفت.
 
 
به عقیده او معلمان تنها به تدریس فرمول‌های بی خاصیت دروس مختلف مشغول بودند. هرگز به دانش آموزان روش‌های درست فكر كردن را آموزش نمی‌دادند.
 
 
از همین رو نسبت به درس و مدرسه بی‌تفاوت بود و همیشه در تمامی درس‌ها چه در دوران ابتدایی و چه در دوران دبیرستان پائین ترین نمرات كلاس را دریافت می‌كرد.
 
به هر ترتیبی كه بود دوران مدرسه را به پایان برد و برای تحصیل در رشته ریاضی وارد دانشگاه «Queen » شد.
 
 
زندگینامه Charles Wang
 
در سال 1966 مدرك لیسانس خود را در این رشته دریافت كرد و به دنبال شغلی مناسب افتاد. یكی از مهمترین و شاخص‌ترین ویژگی‌های «Charles» كه از دوران كودكی تا به امروز همراه او بوده است و او به بهترین نحو ممكن از آن یاری جسته است، توانایی او در برقراری ارتباط اجتماعی قوی با دیگران می‌باشد.
 
 
روابط عمومی بسیار خوب او كه حتی امروز آن را علت اصلی موفقیت‌هایش می‌شناسد سبب گشت تا در دانشگاه كلمبیا به عنوان برنامه نویس مشغول به كار شود.
 
 
اینكه چطور جوانی كه در تمام عمرش با كامپیوتر سر و كاری نداشته است چگونه می تواند به عنوان برنامه نویس كامپیوتر دانشگاه كلمبیا استخدام شود خود سوالی است كه تنها جواب آن داروی قوی برقراری ارتباط مناسب با دیگران می‌باشد.
 
 
با شروع كار و آشنایی با اصول اولیه آن دریافت كه نوعی علاقه فطری و درونی به این وسیله و نحوه كار آن دارد. از همین رو با جدیت فراوان به كار با آن جهت آموختن تمامی نكات ریز و درشت مشغول شد.
 
 
در مدت چهار سالگی كه در این دانشگاه مشغول به كار بود به خوبی با نرم افزارهای كامپیوتری آشنایی پیدا كرد و پس از آن تصمیم گرفت نحوه تجارت با این نرم افزارها را نیز بیاموزد.
 
 
از این رو به عنوان مسئول فروش نرم افزار در یكی از بخش‌های كمپانی «Standard Data Corp» مشغول به فعالیت شد. با كسب تجربه در مورد نحوه كار نرم افزارها و همچنین چگونگی خرید و فروش آنها «Charles» در سال 1976 تصمیم به بنای یك شركت نرم افزاری گرفت و نام آن را «Computer Associates» نهاد.
هنگامی كه «Wang» شركت كوچك «CA» را راه اندازی نمود هرگز تصور نمی‌كرد كه فروشی معادل فروش امروزه‌اش یعنی بیش از 25 میلیارد دلار در انتظارش باشد.
 
 
زندگینامه Charles Wang
 
 
او كه با جدیت فراوان كار را آغاز نموده بود توانست با مدیریت فوق العاده‌اش«CA» را به سومین كمپانی بزرگ نرم افزاری در دنیا پس از «Microsoft » و «Oracle» تبدیل سازد.
 
 
جدیت او در كار به حدی است كه تا به امروز با گذشت بیش از 60 سال از زندگی‌اش هیچ كس جرات نكرده او را «chuck» و یا «Charlie» بنامد و این در حالی است كه معمولا كسانی كه نام «charles» را در شناسنامه خود دارند توسط اطرافیان با این دو نام غیر رسمی‌تر خطاب می‌گردند.
 
 
از دیگر ویژگی‌های او می‌توان به تعصب بیش از حد او در رابطه با بكارگیری اصول قدیمی اقتصاد به جای اصول نوین اشاره كرد. او عقیده دارد با بكارگیری اصول قدیمی، دیگر رقبای بزرگ كه از اصول جدید تبعیت می‌كنند نمی‌توانند شدت وحدت كار را تخمین زنند و یا ضربه‌های مهلك اقتصادی وارد نمایند.
 
 
اما مهمترین معیار او در بكارگیری افراد و استخدام كار مندان، داشتن روابط اجتماعی قوی می‌باشد. گفته می‌شود كه حساسیت او نسبت به این امر به قدری بالا است كه حتی كارمندان خود را از استفاده از e-mail های اینترنتی برای برقراری روابط با دیگران منع كرده است چرا كه به عقیده او این فن آوری سود بخش در حال حاضر به نادرستی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مانعی بزرگ برای رویارویی مستقیم افراد با یكدیگر محسوب می‌گردد.
 
 
مطلب آخر اینكه این میلیاردر چینی علیرغم سال ها دوری از وطن و زندگی در غرب ، همچنان وابستگی خود را به شرق حفظ نموده است و در حد توان برای پیشرفت این قسمت از كره خاكی تلاش می‌نماید.
 
 
از جمله اقدامات او در این زمینه می‌توان به كمك‌های فراوان او به انجمن آمریكایی‌های آسیایی و یا هدایای مالی او به دانشگاه نیویورك جهت احداث بخش فرهنگی آسیایی در این دانشگاه اشاره نمود.
 
 
جدیدترین مطالب سایت