داشتن امنیت لازم در محیط اینترنت

داشتن امنیت لازم در محیط اینترنت

این عبارت کوتاه شده ی HyperText Transport Protocol Secure می باشد.این پروتکل با بهره گیری از لایه های امنیتی باعث می شود تا اطلاعات مبادله شده بین کاربر و تارنماهای اینترنتی رمزگذاری شوند و اگر کسی به این اطلاعات دست پیدا کند نتواند آن ها را بازخوانی کند.این پروتکل در سایت هایی که نیاز به ورود شناسه کاربری دارند و همینطور درگاه های الکترونیکی بانک ها مورد استفاده قرار می گیرد.معمولا مرورگر ها هنگام استفاده از HTTPS کنار آدرس سایت علامت قفل قرار می دهند.

 

 

2- دیوارآتش یا Firewall

 

اصطلاح دیوار آتش یا Firewall از واژه ی لاتین Fireproof به معنای محافظ یا ضد آتش برگرفته شده است.در دنیای فناوری اطلاعات دیوارآتش از دسترسی کاربران غیر مجاز به اطلاعات یک شبکه جلوگیری می کند.فایروال ها به دو صورت سخت افزاری و نرم افزاری هستند که مثال نوع سخت افزاری انواع روتر ها می باشند و مثال نوع نرم افزاری برنامه های امنیتی هستند.

 

 

۳- پروتکل FTP

 

FTP کوتاه شده ی کلمه ی File Transfer Protocol می باشد و یک روش مرسوم برای انتقال اطلاعات از طریق اینترنت به رایانه های دیگر است.با دسترسی به سرورهای FTP می تواند فایل مورد نظر را روی اینترنت قرار دارد یا از اینترنت فایلی را بارگیری کرد.

 

 

۴- نام Domain

 

Domain نام یکتایی است که برای یک وب سایت اینترنتی انتخاب می شود.برای مثال Domain وب سایت گهر www.gahar.ir است.هر Domain یک پسوند مانند ir ،net،com و غیره دارد که نشان دهنده ی محتوای تارنمای اینترنتی می باشد.

 

5- عبارت Bookmark

 

کلمه ی Bookmark که در مرورگر اینترنت اکسپلورر (IE) از آن با عنوان Favorites یاد می شود امکانی در مرورگر های اینترنتی برای ذخیره نشانی وب سایت های مورد علاقه و دسترسی سریع به آن ها است.کافیست هنگام مشاهده وب سایت مورد علاقه از Add Bookmark برای ذخیره آدرس سایت مورد نظر استفاده کنید.

 

 

 

جدیدترین مطالب سایت