بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

مجموعه : موبایل
بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

چرا پاوربانک مورد نیاز است ؟

در اینجا با انواع پاوربان آشنا خواهید شد و همچنین نمونه ای از بهترین پاوربانک ها را به شما معرفی خواهیم نمود و راهنمایی در آخر برای خرید پاوربانک برای شما عزیزان قرار دادیم که کمک بزرگی در راهنمایی برای خرید پاوربانک به شما خواهد کرد.

 

پاوربانک یک نیاز اصلی با توجه به گوشی های‌ هوشمند : نیاز و وابستگی روز افزون کاربران بـه گوشی های هوشمند و کاهش عمر باتری این گجت ها در چند سال اخیر باعث پیدایش گجت هایی بنام Power Bank شده اسـت؛ همانگونه کـه می‌دانید این گجت ها در واقع باتری هایی هستند کـه پس از شارژ شدن توسط برق شهری و یا با استفاده از انرژی خورشیدی میتوانند نقش یک شارژر همراه را برای گوشی هوشمند و دیگر گجت های شـما بازی کنند.

 

استفاده از سرویس اینترنت های‌ موبایل و روشن بودن WiFi شارژ رابه شدت کاهش می‌دهد و هیچ چیز بدتر از این نیست که در وسط کار و در شرایطی که به تبلت و یا تلفن همراه خود احتیاج دارید خاموش شود.

 

شاید این سوال در ذهن ایجاد شود که چرا با وجود رشد فناوری و سخت‌افزار، مساله باتری حل نمیشود و این صنعت همان‌ گونه درجا میزند؟!

 

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

 

انواع پاور بانک

 

در جواب باید گفت که صنعت ساخت باتری با گنجایش بیشتر و ابعاد کوچکتر روز به روز رو به پيشرفت است این در حالی است که سرعت پیشرفت تکنولوژی ساخت تراشه، صفحه نمایش‌های‌ بزرگ و غیره نسبت به به صنعت باتری بیشتر بوده و این موضوع کمی مشکل‌ساز شده است. به عبارت دیگر تراشه‌ها هرروز التیام یافته و قدرتمندتر می شوند و این به معنای مصرف بیشتر انرژی است.

 

یکی از راه حل هایی که مورد توجه و استقبال کاربران قرار گرفته استفاده از پاور بانک است. همانطور که از نامش پیدا است، پاور بانک در واقع یک منبع ذخیره‌سازی انرژی است که میتوان ان رابه اسانی جابه‌جا نمود. نام ان از دو لغت لاتین پاور و بانک گرفته شده که به معنی بانک انرژی است.

 


 

انواع پاوربانک

 

بطور کلی میتوان پاور بانک‌ها رابه سه دسته مهم تقسیم کرد :

 

1. پاور بانک‌های‌ معمول که در سایزها و ظرفیت‌های‌ مختلف قابل استفاده برای اکثر دستگاه‌های‌ دیجیتال بوده و از تنوع بالایی نیز برخوردارند.

 

2. پاور بانک خورشیدی نوعی دیگری است که دارای پنل‌های‌ فتوولتائیک بوده و می تواند باتری داخلی خودرا زمانی که در نور آفتاب قرار میگیرد، شارژ کند. پاور بانک‌های‌ خورشیدی سریع نیستند و دیر شارژ میشوند.

 

3. مدل دیگری از پاور بانک به شکل محافظ و قاب موبایل است. این مدل طبق معمول برای گروه خاصی از گوشی‌ها عرضه شده و تنوع بسیار کمی نیز دارد و به خاطر طراحی باریک ظرفیت پایینی نیز دارد.

 

چه پاوربانکی بخریم ؟

1- حفاظت در مقابل اتصال کوتاه

میدانیم که آتش اغلب توسط یک اتصال کوتاه ایجاد میشود. شارژر همراهی را انتخاب کنید که سیستم حفاظتی در مقابل اتصال کوتاه را داشته باشد.

 

2- حفاظت در مقابل شار بیش از حد – Overcharge

ما به پاور بانکی احتیاج داریم که جریان الکتریسیته را، زمانی که شارژ باطری کامل شد، قطع کند. برای این که شارژ بیش از حد حتما عمر باطری پاور بانک و باطری دستگاه در حال شارژ را کوتاه میکند.

 

3- حفاظت در مقابل دمای بالا

بهتر است شارژر همراه دارای طیف دمای کارکرد بالایی باشد.

 

4- خاموش شدن خودکار – Auto Off

این ویژگی را در واقع میتوان هم ردیف قابلیت حفاظتی Overcharging دانست که با اتمام شارژ دستگاه جریان قطع شود تا دستگاه آسیب ندیده و دمای داخلی ان افزوده نشود.

 

5- توجه به کیفیت ساخت و سلول‌های پاور بانک

مطمئن شوید که باطری‌های‌ پاور بانک اصلی باشند. پاور بانک‌های‌ باکیفیت بالا دارای کانکتورهای خوب و چراغ هشدار دهنده باطری هستند.

 


 

بهترین پاوربانک های سال 97

قیمت های پاوربانک ها با بالا و پایین رفتن قیمت دلار تغییر خواهد داشت و این قیمت ها دقیق نیست. بهترین پاوربانک های سال 2018 تا 2019

 

پاوربانک Zendure A2

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت پاوربانک : حدودا صد و سی هزار تومان

 

شاید عجیب باشد اما نخستین و برترین مدل جای گرفته در لیست منتخب مـا پاور بانکی اسـت کـه صفحه نمایش ندارد، درگاه USB-C و Lightning ندارد، فقط یک خروجی داشته و از فناوری Quick Charge 3.0 هم پشتیبانی نمی کند؛ اما Zendure A2 با داشتن ویژگی هایی از قبیل ابعادی کوچک، ظاهر زیبا، سرعت بالا و مقاومت مطلوب فیزیکی اش مـا را متقاعد کرد تا آن را به عنوان بهترین پاور بانک موجود در بازار در لیست منتخب خود جای کنیم.

 


 

پاوربانک Anker PowerCore Speed 10000 QC

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت: حدودا صد و بیست هزار تومان

 

از جمله ویژگی های مثبت و برجسته موجود در این مدل می تواند بـه سرعت بالا، حمل و نقل آسان، ظرفیت زیاد باتری و ارزش خرید بالا اشاره کرد؛ البته این مدل بی نقص نبوده و نقاط ضعفی را در ان شاهد هستیم، اما با در نظر گرفتن مبلغی کـه برای خرید ان پرداخت می‌کنید نمی توان انتظارات خیلی زیادی از آن داشت.

 


 

پاوربانک RavPower PowerStation Series 20100 mAh Portable Power Outlet

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت پاوربانک : پانصد هزار تومان

 

این مدل با وجود قیمت بالا صفحه نمایش ندارد و جثه بزرگ ان باعث خواهد شد تا گاهی اوقات ان را با خود حمل نکنید، اما ظرفیت 20100 میلی آمپری ان در موقعیت هایی مانند طبیعت گردی و سفر های طولانی و چند روزه بـه کارتان خواهد آمد و با خرید ان دیگر نگرانی ای از بابت مقدار باتری باقی مانده گوشی هوشمند و یا تبلت خود نخواهید داشت.

 


 

پاوربانک CHJGD UltraCompact Power Bank

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت پاوربانک : حدودا صد هزار تومان

 

این مدل یکی از معدود پاور بانک های موجود در بازار اسـت کـه توجه زیادی بـه وجهه ظاهری اش شده اسـت و از دیگر نقاط قوت موجود در ان می توان بـه ظرفیت نسبتا بالای باتری، قیمت ارزان و حمل نقل آسان ان اشاره کرد، اگر بـه دنبال خرید پاور بانکی هستید کـه بـه اسانی در یک جیب جا شود این مدل می تواند انتخاب مناسبی برایتان باشد.

 


 

پاوربانک Anker PowerCore II 10000 Slim

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت پاوربانک : حدودا صد و پنجاه هزار تومان

 

این مدل علاوه بر داشتن ظرفیت قابل قبول باتری، قیمت خیلی گرانی ندارد و با در اختیار گرفتن ان میتوانید با هر بار شارژ کامل چندین بار گوشی هوشمند خودرا شارژ کنید. پشتیبانی این پاور بانک از فناوری Quick Charge 3.0 نیز یکی دیگر از ویژگی های مثبت ان بوده و اگر گوشی و یا تبلتتان از این فناوری پشتیبانی کند میتوانید با استفاده از این پاور بانک با حداکثر سرعت گجت های خودرا شارژ کنید.

 


 

پاوربانک Moshi IonSlim 5K

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت: حدودا دویصت و سی هزار تومان

 

شرکت Moshi با طراحی و تولید پاور بانک IonSlim 5K اوج توانایی خود در بحث طراحی ظاهری رابه نمایش گذاشته و بی شک این مدل یکی از زیبا ترین پاور بانک هایی اسـت کـه تا بحال دیده ایم؛ تنها نقطه ضعفی کـه در این مدل بـه چشم می خورد مربوط بـه قیمت بالای این گجت اسـت و ظرفیت 5150 میلی آمپری این مدل با قیمت ان همخوانی ندارد.

 


 

پاوربانک Zendure A3

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت پاوربانک  : حدودا صد و پنجاه هزار تومان

 

این مدل در مقایسه با مدل Zendure A2 جای گرفته در رده اول لیست، ظرفیت بیشتری را در اختیار کاربر گذاشته و علاوه بر این شاهد وجود یک خروجی بیشتر در ان هستیم. Zendure A3 نیز همانند برادر کوچک ترش و یا Zendure A2 ظاهر زیبایی داشته و اگر تنها مشکل شـما با Zendure A2 مربوط بـه ظرفیت باتری اش باشد، می‌توانید این مدل را جایگزین مناسبی برای ان بدانید.

 


 

پاوربانک DXPower Armor DX0001

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت پاوربانک : حدودا صد هزار تومان

 

این مدل ظاهر جذابی دارد، ظرفیت باتری ان در حد متوسط اسـت و مقاومت بالای فیزیکی ان باعث شده تا کوهنوردان و طبیعت دوستان نسبت بـه خریدش اقدام کنند. البته ویژگی ضد آب بودن ان فقط در مواقعی صادق اسـت کـه در حال استفاده از آن نباشید و این مهمترین نقطه ضعف موجود در این مدل اسـت.

 


 

پاوربانک Flux Card

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت پاوربانک : حدودا صد هزار تومان

 

شرکت سازنده تمامی نواقص موجود در مدل Flux Charger را زیر نظر گرفته و Flux Card را به عنوان جانشینی قدرتمند تر برای ان بـه بازار عرضه کرده اسـت؛ ظرفیت 4000 میلی آمپری این پاور بانک نمیتواند گوشی های امروزی را بیشتر از 2 مرتبه شارژ کند، اما اگر بـه دنبال پاور بانکی هستید کـه بـه اسانی آن را در جیب شلوار خود قرار داده و با خود حمل کنید، این مدل می تواند انتخاب کاملی برایتان باشد.

 


 

پاوربانک CHJGD Magnum Opus Mini

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

قیمت پاوربانک : حدودا صد هزار تومان

 

این مدل به عنوان جایگزینی کوچکتر و ارزان تر از مدل CHJGD Magnum Opus بـه بازار عرضه شده اسـت و بـه اسانی می‌توانید آن را در جیب خود جای دهید. صفحه نمایش موجود در این مدل کارایی بالایی را اختیار کاربر قرار میدهد و تنها نقطه ضعف موجود در ان در عدم پشتیبانی اش از شارژ همزمان خلاصه می شود و به همین دلیل نمی‌توانید در هنگام شارژ باتری پاور بانک از آن استفاده کنید.

 


 

راهنمای خرید پاوربانک

با انتخاب پاوربانک اشتباه، ممکن اسـت دستگاه‌تان آسیب ببیند یا این که هزینه اضافی کرده باشید بدون این که نیازتان برطرف شود. ممکن اسـت بدون اطلاع از ظرفیت باتری گوشی یا تبلت، پاوربانکی را انتخاب کنید کـه تنها یک بار میتواند گوشی شـما را شارژ کند یا این که حتی سرعت شارژ پاوربانک بـه اندازه‌ای کند باشد کـه ساعت‌ها برای شارژ گوشی بـه زمان نیاز داشته باشید.

 

1- پاوربانک با ظرفیت مناسب را انتخاب کنید

ظرفیت، نخستین و مهم‌ترین فاکتوری اسـت کـه هنگام خرید پاوربانک باید بـه ان توجه کنید. درواقع برای تعیین ظرفیت مناسب پاوربانک باید توجه کنید کـه با یک شارژ کامل پاوربانک، چند بار می‌توانید گوشی خودرا شارژ کنید. پاوربانک‌ها با ظرفیت‌های حداقل 5000 و تا حداکثر 80000 میلی‌آمپری در بازار موجود هستند. انتخاب ظرفیت مناسب پاوربانک کاملا بـه نیازتان برمی‌گردد.

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

برای نمونه اگر یک گوشی با باتری 3000 میلی‌آمپری دارید و میخواهید برای سفری یک یا دو روز باتری مورد نیاز گوشی را تامین کنید، یک پاوربانک ١٠٠٠٠ میلی‌آمپری پاسخگوی نیازتان اسـت، اما در صورتی کـه میخواهید لپ‌تاپ خودرا با پاوربانک شارژ کنید، باید بـه فکر خرید پاوربانک حداقل 30000 میلی‌آمپری باشید. بـه‌عنوان نمونه یکی از پرظرفیت‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار پاوربانک انکر ٢٦٨٠٠ میلی‌آمپر ساعت مدل POWERCORE اسـت.

 

2- ظرفیت واقعی با ظرفیت اسمی متفاوت است

ظرفیتی کـه برای پاوربانک‌ها مشخص میشود ظرفیت اسمی اسـت و هیچ پاوربانکی در اصل ظرفیتی برابر با ظرفیت اسمی خودرا ارایه نمی دهد. بسیاری از پاوربانک‌ها دارای راندمان ٧٠ تا ٨٠‌درصد هستند، بـه این معنا کـه تنها میتوانند 70 تا 80 درصد از ظرفیت اسمی خودرا ارایه دهند.

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

یعنی یک پاوربانک 10000میلی‌ آمپری تقریبا ظرفیتی حدود ٧٠٠٠ تا ٨٠٠٠ میلی‌ آمپر دارد. البته عده ای از پاوربانک‌ها هم ادعای داشتن راندمان 90 درصدی را دارند. بـه هر ترتیب هنگام خرید پاوربانک بیشتر از ظرفیت اسمی، بـه ظرفیت واقعی پاوربانک توجه کنید.

 

3- اندازه و وزن پاوربانک مهم است

پاوربانک‌ها را طبق معمول برای استفاده در مکان‌هایی کـه پریز برق موجود نیست، مثلا در مسیر رفت‌وآمد یا در مسافرت و… استفاده میکنیم. در همه ی ي این شرایط‌ پاوربانک را همراه خود حمل میکنیم، بنابراین اندازه و وزن پاوربانک بسیار مهم میشود.

 

4- تناسب آمپر پاوربانک و آمپر دستگاه‌

در کنار ظرفیت، سرعت شارژ دستگاه با استفاده از پاوربانک هم اهمیت بسیاری دارد. آمپر، فاکتوری اسـت کـه نشان میدهد پاوربانک با چـه سرعتی گوشی یا سایر دستگاه‌های دیجیتالی را شارژ میکند. پاوربانک‌های معمولی آمپری بین ١ تا ٣,٥ دارند، اما هر چـه میزان آمپر یک پاوربانک بالاتر باشد.

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

سرعت شارژ دستگاه شـما هم بالاتر میرود. البته در صورتی این اتفاق می‌افتد کـه گوشی یا تبلت شـما بتواند از این آمپر پشتیبانی کند. اگر گوشی شـما نمیتواند آمپر بالایی را پشتیبانی کند، خرید پاوربانکی کـه آمپر بالایی ارایه میدهد، تاثیری در سرعت شارژ گوشی ندارد.

 


 

آمپر دستگاه را از کجا تشخیص دهیم؟

طبق معمول یکی از پورت‌های پاوربانک با آمپر کمتری طراحی می شود کـه پاسخگوی نیاز دستگاه‌های کوچک مانند mp٤ اسـت. پورت‌های دیگر با آمپر بالاتر ساخته می شوند تا بتوانند گوشی یا تبلت را با سرعت بالاتری شارژ کنند، اما در صورتی کـه همزمان چندین دستگاه رابه پاوربانک متصل کنید، طبق معمول جمعا آمپر کمتری نسبت بـه مجموع آمپر پورت‌ها دریافت میکنید.

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

گذشته از سرعت شارژ دستگاه، برخی معتقدند کـه آمپر نامتناسب با گوشی، چـه کمتر و چـه بیشتر، در طولانی مدت بـه باتری گوشی آسیب میرساند. البته عده ای از پاوربانک‌ها بـه صورت اتوماتیک آمپر خروجی خودرا با آمپر مناسب با باتری گوشی تنظیم میکنند.

 


 

پاوربانک‌های چند پورته بخرید

فرض کنید بـه سفری خانوادگی رفته‌اید و میخواهید چندین گوشی را همزمان شارژ کنید یا این که میخواهید گوشی، هدست، می‌بند و… را در ان واحد با هم شارژ کنید. در این شرایط پاوربانکی کـه تنها یک پورت داشته باشد، کافی نیست، بنابراین بهتر اسـت بـه فکر خرید پاوربانکی با ٢ یا ٣ پورت باشید.

 


 

در ادامه همین بحث

همیشه موقع خرید، بعضی افراد بخاطر ظرفیت بیشتر سراغ مدل های بزرگتر می روند. مدل هایی کـه در بیشتر مواقع فلسفه قابل حمل بودن این گجت را زیر سوال می‌برند. بـه علاوه مدل های کوچک ظرفیت کمی دارند و ممکن اسـت نتوانند بـه نیاز شـما پاسخ بدهند.

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

اگر اهل مسافرت و مسیرهای طولانی هستید و مدت زمان زیادی بـه منبع برق دسترسی ندارید، مدل های بزرگتر را بگیرید ولی در غیر این صورت حتما کوچک ترها را انتخاب کنید زیرا سریع شارژ شده و حتی در جیب شلوار جین شـما بـه اسانی جای می‌گیرند.

 


 

ظرفیت

پاوربانک هایی تا ظرفیت 20 هزار میلی آمپر نیز در بازار موجودند ولی آیا این دلیلی بر بهتر بودن شان می شود؟ جواب خیر اسـت.

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

اول این که پاوربانکی با این ظرفیت نجومی، زمان زیادی برای شارژ شدن میگیرد و ممکن اسـت بـه جایی برسید کـه یک روز در میان شارژ کرده و استفاده کنید.

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

مشخصات پاوربانک خوب

 

بـه علاوه تجربه ثابت کرده اسـت برندهای جدید این حوزه بـه همان میزانی کـه میگویند ظرفیت ندارند و حداقل 20 درصد از عدد را دروغ می گویند. خلاصه پیشنهاد می شود از برندی معتبر، ظرفیت متوسطی را بگیرید.

 


 

آمپر پاوربانک

پاوربانک ها آمپرهای مختلفی از جمله 1؛ 2 و 5 آمپر دارند. تمام تبلت ها و بیشتر گوشی های جدید با ظرفیت بیش از سه هزار میلی آمپر نیازمند قدرت 2 آمپر بـه بالا هستند. یعنی اگر از مدل 1 آمپر برای شارژ این مدل ها استفاده کنید، ممکن اسـت در چند روز آینده بتوانید شاهد عدد 100 درصد باشید!

 


 

چیپست

بعضی از مدل های پاوربانک دارای چیپست خاصی هستند کـه می تواند نوع شارژ شدن وسیله را با توجه بـه میزان باتری تعیین کند. یعنی فرضا وقتی گوشی خاموش اسـت با آمپر کمتری شروع کرده و در ادامه بـه نهایت قدرت شارژ خود می رسد.

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

پاوربانک حرفه ای

 

وقتی بـه آخر کار رسید دوباره ولتاژ را کم می کند. این روش طبق معمول برای شارژرهای سریع استفاده می شود و توصیه میکنیم حتما بـه دنبال ان باشید.

 


 

باتری پاوربانک

در حقیقت هر شرکت باتری لیتیومی خاص خودرا میزند کـه بتواند ظاهری متفاوت ایجاد کند. بخاطر همین بسیاری از این باتری ها استاندارد درست و حسابی ندارند. متاسفانه نمیتوان شرکت سازنده باتری رابه اسانی تشخیص داد و به همین دلیل حتما نظرات مردم را بخوانید.

بهترین پاوربانک ها + انواع پاور بانک | راهنمای خرید پاوربانک

راهنمایی خرید پاوربانک

 

در ضمن باتری پاوربانک ها طبق معمول تا 500 بار شارژ بـه خوبی جوابگوست و بعد از آن ظرفیتش بـه تناوب کم می شود. پس سعی کنید خیلی هزینه زیادی روی پاوربانک نکنید زیرا به زودی باید عوض شود.

 

امیدواریم با راهنمایی هایی داخل این مطلب بتوانید یک پاوربانک مناسب را خریداری نمایید.

جدیدترین مطالب سایت