آثار تغییر شغل ناگهانی در زندگی افراد

آثار تغییر شغل ناگهانی در زندگی افراد

از خطرناکترین ریسکهای اقتصادی که گاهی سرنوشت یک زندگی را در همان آغاز راه بد رقم می زند، مسئله تغییر شغلهای ناگهانی و حساب نشده است. بعضی از افراد بعد از ازدواج تحت تاثیر افکار و علایق همسرشان یا به دلایل دیگری مثل تمایل پیدا کردن به شغل برخی افراد در اقوام همسر و … یک باره تصمیم به تغییر شغل می گیرند. به این نوع تغییر شغل ها فقط در صورتی می توان نگاهی خوش بینانه داشت که بسیار حساب شده و از روی قوانین و اصول کار باشد. در بیشتر موارد این تغییر شغل ها خوش عاقبت نیستند.

 

تغییر شغل از انتخاب اولیه شغل بسیار سخت تر و مهم تر است و تکانهای آن امواج سهمگین تری در زندگی ایجاد خواهد کرد. بنابراین جز با تحقیقات اصولی و نگاهی واقع بینانه نباید صورت بگیرد. متاسفانه اشتباه رایجی که در این زمینه صورت می گیرد این است که شخص تنها درامد حاصل از شغل مورد نظر را ملاحظه و ملاک تصمیم گیریهایش قرار می دهد. و ابتدائا توجهی به تحمل سختیهای راه، مسئله تناسب استعدادهایش با مهارتهای لازم آن شغل و … را در نظر نمی گیرد.

 

در هر حال تغییر شغلهای ناگهانی یا ریسکهای اقتصادی، گاهی به زندگی زن و شوهر های جوان چنان آسیب می زند که تا سالهای طولانی نمی توانند از زیر فشار شکست آن کمر راست کنند. بنابراین برای این گونه حرکتهای اقتصادی باید مشورتهای بیشتر و سنجشهای علمی و منطقی انجام شود و به هیچ وجه در حرکتهای اقتصادی نباید با تکیه به استخاره و فال و شانس و … اقدامی انجام داد. حفظ آنچه که داریم مهمتر است از توسعه ای که به آن اطمینان نداریم آن هم در موقعیتی که در شرایط اقتصاد مقاومتی هستیم.

 

 تا وقتی تحقیقات لازم به عمل نیامده و از لحاظ عقلی و منطقی کاری تایید نشده، جایی برای استخاره نیست. وقتی استخاره در غیر جای خود انجام شود چه بسا نادرست و موجب پشیمانی باشد. استخاره ای که مرسوم در عرف ماست، برای رفع دودلی در انتخاب یک راه از دوراهی است که رجحانی بر یکدیگر ندارند یا برای مطمئن شدن در کاری که جوانب آن سنجیده و صلاحیت آن تایید شده است اما هنوز شک و دودلی وجود دارد.  

 

جدیدترین مطالب سایت