حروفی که روی عواطف تاثیر می گذارند؟

مجموعه : اخبار علمی
حروفی که روی عواطف تاثیر می گذارند؟

حروفی که روی عواطف تاثیر می گذارند؟

سوژه‌های آزمایشگاهی که حروف «ای» را تولید کردند، در مقایسه با افرادی که حرف «او» را ادا کردند، کارتون‌ها برایشان سرگرم‌کننده‌تر بود.

 

بر اساس تحقیقات جدید محققان آلمانی، بیان حروف صدادار بطور خاص می‌تواند بر احساس اشخاص اثرگذار باشد. حین آزمایشات انجام‌شده، محققان عواطف شرکت‌کنندگان را با ارزیابی تغییرات موجود در عضلات صورت مرتبط با لبخندزدن و اخم‌کردن رهگیری کردند و مثبت‌ترین حرف را «ای» و منفی‌ترین حرف را «او» یافتند.

 

تیم علمی به رهبری پروفسور «رالف رومر» و پروفسور «مارتین گرایس» نشان داد بیان حروف صدادار به صورت نظام‌مند بر احساسات افراد اثرگذار است.

 

در این پروژه، محققان به دنبال آن بودند که معانی واژگان تا چه حد با صدای آن‌ها مرتبط بود. تیم علمی به ویژه به دنبال این موضوع بود که آیا این حروف‌ صدادار در واژگانی وجود دارند که از لحاظ اثر عاطفی مثبت یا منفی هستند.

 

در نخستین آزمایش، از سوژه‌ها خواسته شد کلیپ‌هایی کارتونی را نگاه کنند تا در حال و هوای منفی یا مثبت قرار گیرند. سپس به آن‌ها گفته شد خودشان 10 واژه مصنوعی را خلق کرده و آن‌ها را با صدای بلند ادا کنند. محققان دریافتند این واژه‌های مصنوعی زمانی که فرد در حالت مثبت است، بیشتر حاوی «ای» بودند تا «او».

 

آزمایش دوم برای تعیین این موضوع طراحی شد که آیا کیفیت عاطفی مختلف این دو حرف صدادار را می‌توان به حرکات عضله صورت مرتبط با بیان آن‌ها رهگیری کرد یا خیر.

 

از شرکت‌کنندگان خواسته شد حرف «ای» (که عضله zygomaticus مرتبط با لبخندزدن را منقبض می‌کند) و حرف «او» (عضله اخم‌کننده orbicularis oris ) را در هر ثانیه که کارتون‌ها را نگاه می‌کردند، ادا کنند.

 

در پایان مشخص شد سوژه‌های آزمایشگاهی که حروف «ای» را تولید کردند، در مقایسه با افرادی که حرف «او» را ادا کردند، کارتون‌ها برایشان سرگرم‌کننده‌تر بود. محققان نتیجه گرفتند تمایل برای ادای حرف «ای» که در واژگان دارای بار مثبت رخ می‌دهد و همچنین برای ادای حرف «او» که در واژگان دارای بار منفی رخ می‌دهد، در بسیاری از زبان‌ها به استفاده از عضلات صورت مرتبط است.

 

جدیدترین مطالب سایت