پل میانه یکی از پل های قدیمی ایران هست ، که زن و شوهر خوش ذوق برای میراث فرهنگی کشورشان یک کار بسیار حالب کردند و مراسم عروسیشان را در این مکان تاریخی به ثبت رساندند .
آثار باستانی هر کشور شناسنامه و هویت آن کشور هست یک بنای تاریخی هزاران خاطره در آن نهفته هست آدمهای زیادی را دیده است اتفاقات بسیار زیادی در کنار آن رخ داده است.
بسیاری از کشورها مانند همین امریکایی که ۳۰۰ سال است که کشف شده در حسرت یک بنای تاریخی هستند. یا جای دوری نرویم همین کشورهای حوزه خلیج فارس مانند امارات که کمتر از صد سال است که شهر نشین شده!
اما در ایران هر قدم بر هر شهری که می گذاری بوی تاریخ می دهد بوی ایرانی هایی که دل تاریخ و بیش از هفت هزار سال شهر نشین بوده اند.
سال قبل در مجله تالاب خبری منتشر کردیم که حاکی از کشف جاده ای سنگ فرش با قدمت هزار ساله و متعلق به دوره اشکانیان در کرمان بود. در کویر لوت توسط طوفان ، میلیونها تُن شن از روی آن جابه جا شد و این جاده سنگ فرش را نمایان کرد.
اما متاسفانه به همان شکل رها شده است. نمونه دیگر از این بناهای تاریخی رها شده می توان به آتشکده چهارطاقی در ایلام با قدمت ۱۴۰۰ سال اشاره کرد!
نمونه های زیادی از این بناهای تاریخی در ایران وجود دارد که متاسفانه به انها توجهی نمیشود.
اما یک زوج باستان شناس در میانه در اعتراض به بی توجهی مسئولان به بناهای تاریخی مکان جالبی را برای مراسم عقد خود انتخاب کردند.
به گزارش تالاب سالار پویان هنرمند میانه ای، با برگزاری مراسم ازدواج خود با همسرش در جوار پل ۲۳ دهنه درحال تخریب شهر میانه که جزو آثار شکوهمند تاریخی این شهرستان میباشد، خواستار دقت فوری و حمایت جهت مرمت و بازسازی این پل شد.
در ادامه مجله مراحم تصاویری از اقدام زیبای این زوج باستان شناس را مشاهده میکنید: