مجموعه : عجیب ترین
بروزرسانی : 25 دی 1402

عجیب ترین قوانین در کشورهای مختلف جهان + عکس

عجیب ترین قوانین در کشورهای مختلف جهان + عکس

کارهای عادی که در کشورهای دیگر قانون شکنی محسوب می شوند ! برخی از کشورها دارای قوانین عجیب و خاصی هستند. شاید برایتان خیلی عجیب و غیرقابل باور کردن باشد ولی بعضی از کارهای روزمره و بی اهمیتی که ما در کشورمان در طول روز انجام می‌دهیم برای بعضی از کشور های در بعضی از موقعیت ها یک جرم بـه حساب می‌آید و با انجامش باید چند سالی آب خنک بخورید. ما در این قسمت از مجله تالاب برای شما همراهان عزیز مقاله ای در مورد عجایبی از کشور های مختلف منتشر کرده ایم.

عجیب ترین قانون هایی که در کشور ما جزو قانون نیست

یکی از موضوعات بسیار مهمی که باید بـه ان توجه کنیم این اسـت که در کشور های مختلف با توجه بـه فرهنگ ها و آداب و رسوم ان ها، شاهد قوانین و مقررات گوناگونی هستیم. وجود این قوانین باعث بـه وجود آمدن نظم شده و سبب می‌شود تا افراد بتوانند با توجه بـه این قوانین و هنجارها در جامعه زندگی کنند.


مطالب مشابه: قوانین جالب رابطه جنسی زن و مرد در کشورهای مختلف جهان


1. در تایلند: جمع کردن صدف، غذا دادن به ماهی ها و حمل پاسور با خود 

در تایلند: جمع کردن صدف، غذا دادن به ماهی ها و حمل پاسور با خود 

شاید باور نکنید اما کار عادی ای مثل جمع کردن صدف ها و مرجان های دریایی در سواحل کشور تایلند میتواند شما را روانه ی زندان کند. در یک مورد، چند گردشگر روس بعد از آنکه از یک بازار محلی مقداری سوغاتی خریدند، بـه جرم خرید صدف های دریایی، بازداشت و بـه یک سال حبس محکوم شدند. در نهایت، این گردشگرها در عوض گذراندن زندان، هر کدام 2 هزار دلار، جریمه ی نقدی پرداخت کردند.

در کشور تایلند گردشگران نه تنها اجازه ی گردآوری صدف های دریایی را ندارند، بلکه غذا دادن بـه ماهی های آب های محل زندگی مرجان های دریایی هم ممنوع بوده و مجازات این جرم یک سال زندان اسـت.

در تایلند: جمع کردن صدف، غذا دادن به ماهی ها و حمل پاسور با خود 

برای مثال، یکبار گردشگری که سعی داشت بـه یک ماهی رنگارنگ غذا دهد تا با او عکس بگیرد را بـه همین دلیل بازداشت کردند. این گردشگر بعدها با کمک دیپلمات های کشور خود آزاد شد اما در نهایت مجبور شد مبلغی را به عنوان جریمه ی نقدی پرداخت کند.

در تایلند: جمع کردن صدف، غذا دادن به ماهی ها و حمل پاسور با خود 

درسال 1935 قانونی در تایلند تصویب شد که بر اساس ان داشتن بیش از 120 شماره کارت پاسور جرم محسوب میشود. بنابراین اگر در تایلند شما رابا بیش از این مقدار کارت بگیرند یا مشکوک بـه قماربازی باشید، بـه زندان محکوم خواهید شد.

2. ناسزا گفتن در استرالیا

ناسزا گفتن در استرالیا

بهتر اسـت وقتی با استرالیایی ها صحبت می کنید خودرا کنترل کنید و هرگز -حتی بـه شوخی- فحش ندهید. در ایالت های کوئینزلند و ویکتوریای کشور استرالیا، دشنام دادن در ملاء عام میتواند تا ۶ ماه حبس بـه دنبال داشته باشد.

3. وصل شدن به وای فای دیگران در سنگاپور

وصل شدن به وای فای دیگران در سنگاپور

در کشور سنگاپور هنگامی که میخواهید یک شبکه ی وای فای را انتخاب کنید باید خیلی دقت کنید، چون اگر بدون اطلاع صاحب شبکه بـه وای فای بدون رمز او وصل شوید، طبق قوانین این کشور، این کار حمله ی هکری محسوب میشود و مجازات این جرم 3 سال حبس اسـت.

4. به همراه نداشتن کارت شناسایی و وارد کردن دارو در ژاپن

به همراه نداشتن کارت شناسایی و وارد کردن دارو در ژاپن

اگر میخواهید بـه ژاپن سفر کنید، بخاطر داشته باشید که در این کشور همیشه باید کارت شناسایی تان را به همراه داشته باشید.

چون اگر پلیس جلوی شما را بگیرد و مدارک شناسایی تان را به همراه نداشته باشید، تا ۲۳ روز بازداشت خواهید شد. علاوه بر این، باید در مورد داروهایی که در چمدان خود میگذارید هم دقت زیادی داشته باشید، چون تعداد زیادی از داروها در ژاپن ممنوع هستند.

به همراه نداشتن کارت شناسایی و وارد کردن دارو در ژاپن

این موارد شامل ترکیباتی که در داروهای سرماخوردگی و آنفولانزا هم استفاده میشوند. قبل از سفر بـه ژاپن، لیست داروهای ممنوعه را حتما با دقت بررسی کنید، چون در غیر اینصورت در فرودگاه بازداشت خواهید شد.

5. خوردن کیک خشخاش و پرواز به سمت دبی

خوردن کیک خشخاش و پرواز به سمت دبی

اگر قصد سفر بـه کشور امارات متحده ی عربی را دارید، باید خودرا برای یک کنترل دقیق در فرودگاه آماده کنید. حتی کوچک ترین چیزی هم میتواند باعث بازداشت شدن تان شود. مثلا در یک مورد، مردی سوییسی که بـه شهر دبی رفته بود، شلختگی اش باعث شد بـه 4 سال زندان محکوم شود.

ماجرا از این قرار بود که این مرد در فرودگاه قبلی ای که از آنجا بـه سمت شهر دبی پرواز کرده بود، مقداری کیک دانه ی خشخاش خورده بود و مأموران پلیس فرودگاه شهر دبی ۳ شماره دانه ی خشخاش روی لباس او پیدا کردند.

6. رقص داب و غذا خوردن در عربستان سعودی

قص داب و غذا خوردن در عربستان سعودی

عربستان سعودی بـه قوانین سختگیرانه اش معروف اسـت. حتی حرکتی از یک رقص معروف هم میتواند باعث دستگیر شدن تان شود.

رقص داب در این کشور ممنوع اسـت چون مقامات محلی معتقدند این رقص مردم را به یاد اثرات جانبی مصرف مواد مخدر می اندازد. مدتی پیش هم یک خواننده ی سعودی بخاطر انجام این رقص معروف و جهانی دستگیر شد.

قص داب و غذا خوردن در عربستان سعودی

علاوه بر این، طبق قوانین عربستان سعودی، همه ی ی ی گردشگران باید در ماه رمضان از خوردن و نوشیدن در ملاء عام خودداری کنند. در غیر اینصورت، دستگیر و از کشور اخراج خواهند شد.

7. غذا دادن به افراد بی خانمان و تف کردن در امریکا

غذا دادن به افراد بی خانمان و تف کردن در امریکا

ساکنان شهر فورت لادردیل در ایالت فلوریدای امریکا در مورد قانون ممنوعیت غذا دادن بـه بی خانمان ها در ملاء عام بسیار جدی هستند. این قانون بـه قدری سفت و سخت اسـت که حتی کشیش 90 ساله ی یکی از کلیساهای این شهر بخاطر آنکه برای افراد نیازمند غذا پخته بود و بـه آن ها داده بود، 2 ماه را در زندان سپری کرد.

در این شهر اگر کسی بخواهد بـه افراد نیازمند کمک کند، این کار را فقط در مکان هایی خاص و بعد از گرفتن مجوز رسمی از مقامات محلی میتواند انجام دهد.

غذا دادن به افراد بی خانمان و تف کردن در امریکا

یک قانون عجیب دیگر در ایالت فلوریدا وجود دارد که احتمالا افراد زیادی دست کم یکبار در زندگی شان آن را زیر پا گذاشته اند. در شهر کوچک لاکلند ایالت فلوریدا، از سال 1944 تف کردن در تمام مکان های عمومی رسماً ممنوع شده اسـت. در یک مورد، جوانی امریکایی که از این قانون بی خبر بود، مجبور شد طی مدتی که پرونده اش بررسی می شد در زندان بماند.


مطالب مشابه: عجیب ترین اتفاقات و قوانین در ژاپن چیست ؟


8. روروئک

روروئک

در کشور کانادا طی اقدامی برای حفظ ایمنی کودکان، استفاده از روروئک ممنوع اعلام شده اسـت. از سال 2004 استفاده از این وسیله غیر قانونی اسـت. نوزادان تا زمانی که راه رفتن را یاد بگیرند تنها می توانند چهار دست و پا راه بروند. کسانی که از رروئک استفاده یا اقدام بـه فروش ان کنند، تا 100 هزار دلار جریمه می شوند.

9. افراط در استفاده از سس های سرکه کچاپ و مایونز

افراط در استفاده از سس های سرکه کچاپ و مایونز

در کشور فرانسه استفاده از این چاشنی ها در مدارس دولتی محدود شده اسـت. این قانون در اقدامی برای بهبود کیفیت وعده های غذایی مدارس برای دانش آموزان وضع شد. قانون مذکور بیان میکند «دسترسی بـه تمامی سس ها «سرکه، کچاپ و مایونز» نباید آزاد باشد و این مواد می بایست با توجه بـه نوع غذا سرو شوند».

10. روز ولنتاین

روز ولنتاین

جشن گرفتن روز ولنتاین در کشور هـای پاکستان، اندونزی و عربستان سعودی ممنوع اسـت. کشور پاکستان درسال 2017 این مناسبت را ممنوع اعلام کرد به دلیل آنکه سنتی اسلامی نیست و روی شکلی از عشق تأکید دارد که معطوف بـه خداوند نیست.

11. چاقی

چاقی

اگر در ژاپن زندگی کنید و بین 40 تا 47 سال سن داشته باشید، قانونی وجود دارد که محل کارتان را ملزم می کند اندازه ی دور کمرتان را اندازه بگیرند. اگر اندازه ی دور کمرتان بیشتر از مقداری باشد که دولت ژاپن ملزم کرده، به شما مشاوره ی رژیم غذایی می دهند و محل کارتان جریمه میشود.

12. تناسخ

تناسخ

تناسخ راهبان بودایی تبت تنها در صورت اجازه ی دولت چین انجام پذیر اسـت. اجرای این قانون که درسال 2007 وضع شد، بسیار دشوار اسـت. تعداد زیادی از مردم اعتقاد دارند تنها هدف این قانون، توهین بـه دالای لاما «رهبر دینی بوداییان تبت» و پایین آوردن جایگاه او در نظر مردم اسـت.

13. آدامس

آدامس

واردات آدامس بـه کشور سنگاپور غیر قانونی اسـت، بـه استثنای آدامس های ویژه ای که استفاده ی پزشکی دارند. سنگاپور در مورد اجرای این قانون بسیار سختگیر اسـت، تا جاییکه خاطیان ان تا 100 هزار دلار جریمه و بـه زندان محکوم میشوند.

14. سر و صدا

سر و صدا

در ایالت ویکتوریای کشور استرالیا تولید صداهای بلند در ساعات مشخصی از روز ممنوع اسـت. بـه ویژه تولید سر و صدا شب ها، در ساعات خواب مردم خلاف قانون اسـت. در روز آدینه ی مقدس «یکی از تعطیلات مذهبی مسیحیان که در ان روز مراسمی را به یاد مصلوب شدن و مرگ مسیح برگزار میکنند» تولید صداهای بلند در تمام طول روز ممنوع اسـت.

15. ماهی قرمز

ماهی قرمز

در شهر رم، پایتخت ایتالیا نگه‌داری از ماهی های قرمز در تنگ های شیشه ای ممنوع اسـت. از آنجایی که تنگ ها جریان اکسیژن را برای ماهیان محدود میکند. این مسأله میتواند باعث نابینایی این حیوانات شود. بخشی از این قانون مردم را از هدیه دادن ماهیان قرمز و هر نوع حیوان دیگری منع میکند.

16. به گردش نبردن سگ ها

به گردش نبردن سگ ها

در شهر رم قوانین سرسختانه ای در رابطه با حیوانات وجود دارد. طبق قانون، بـه گردش بردن سگ ها الزامی اسـت و خاطیان 700 دلار جریمه میشوند.

17. خالی شدن بنزین ماشین

خالی شدن بنزین ماشین

عجیب ترین قوانین در کشورهای مختلف

در کشور کشور کشور آلمان، توقف اتومبیل ها در کنار بزرگراه ممنوع اسـت، بنابراین خالی شدن بنزین خودرو هم خلاف قانون بـه شمار می رود. طبق قانون، کسی اجازۀ راه رفتن در بزرگراه ها را ندارد. خاطیان به دلیل بـه خطر انداختن رانندگان دیگر 100 دلار جریمه میشوند.


مطالب مشابه: زندان های عجیب در دنیا «+عکس»


در پایان

در سراسر دنیا بر سر ممنوعیت تعداد زیادی از مسائل اتفاق نظر وجود دارد و قوانین کشورها اشتراکات زیادی در این زمینه با یکدیگر دارند. اما چیزهایی هم وجود دارد که ممنوعیت انها تنها منحصر بـه نقطه ای از دنیا اسـت و به طور قطع باعث شگفتی مردم دیگر کشورها خواهد شد.

برچسب‌ها:
جستجو در تالاب
جدیدترین مطالب سایت