روغن ماهی فواید و خواص بی شماری دارد؛ به همین دلیل بسیاری مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس داده های پزشکی منتشر شده جدید این روغن نقش کلیدی در بهبود بیماری های مختلف دارد. روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ می باشد. این روغن به عنوان منبع غنی از مواد معدنی مختلف نیز شناخته می شود. در حالت کلی بدن قادر به تولید روغن ماهی نیست.
در همین راستا برای برطرف کردن نیاز بدن باید از منابع خارجی نظیر: مکمل های مخصوص و ماهی استفاده کرد. در پاسخ به سوال وقتی 90 روز روغن ماهی مصرف می کنید چه اتفاقی می افتد؟ باید اشاره کرد پس از مصرف این روغن به صورت مداوم شاخص های سلامت جسمی در بدن ارتقاء پیدا می کنند. همچنین بدن در برابر عوامل بیماری زا به مقاومت کافی می رسد. به طوری که احتمال درگیری فرد با ویروس و بیماری های جدید کاهش پیدا می کند. پس از ۳۰ سالگی مصرف این روغن می تواند به کاهش علائم پیری پوست نیز کمک کند.
برای دریافت نتایج مطلوب درمانی باید روغن ماهی به مدت زمان ۳ ماه به صورت مداوم مصرف شود. پس از ۹۰ روز بدن در مدار سلامت جسمی قرار می گیرد. مکمل های تقویتی و همچنین انواع آبزیان نظیر: ماهی و میگو به عنوان منبع غنی این روغن شناخته می شوند. روغن ماهی فواید شگفت انگیزی برای بدن دارد. این روغن باعث سلامت قلب، چشم، مغز و مفاصل می شود. اسیدهای ضروری موجود در روغن ماهی به حذف رادیکال های آزاد در بدن کمک می کنند.
بهترین راه برای تقویت بدن پیش از دوران بارداری مصرف این روغن می باشد. پس از مصرف روغن ماهی بدن در مدار سلامت جسمی قرار خواهد گرفت. بهترین راه برای مقابله با بیماری های مختلف مزمن مصرف این روغن می باشد. این محصول به تقویت ذهن کودکان نیز کمک می کند.
از فواید شگفت انگیز روغن ماهی می توان به کنترل جریان خون در بدن اشاره نمود. به طور کلی از دیدگاه کارشناسان تغذیه روغن ماهی باید در رژیم غذایی روزانه قرار داشته باشد. مهم ترین فواید شگفت انگیز این روغن از دیدگاه جامعه پزشکی شامل موارد زیر است:
بهترین راه برای کنترل و درمان بیماری های التهابی مصرف روغن ماهی می باشد. این روغن به کاهش میزان التهاب در اعضای مختلف بدن کمک خواهد کرد. التهاب در نواحی مختلف بدن می تواند ریسک ابتلاء به سرطان را افزایش دهد. این روغن نقش مهمی در کاهش التهاب سراسری در بدن دارد.
به طوری که پس از مصرف ۹۰ روزه روغن ماهی، بدن فصل جدیدی از سلامتی و تندرسی را تجربه خواهد کرد. این محصول نقش بسزایی در کاهش التهاب قلب دارد. اسیدهای چرب امگا ۳ در نبرد مبارزه با التهاب در بدن شرکت می کنند و در نهایت التهاب در هر ناحیه از بدن را از بین خواهند برد.
این روغن سطح سلولی بدن را تقویت می کند، تحت چنین شرایطی بدن از قدرت کافی جهت مقابله با التهاب برخوردار خواهد بود. به نوعی محیط داخلی بدن پس از مصرف روغن ماهی به ثبات و آرامش خواهد رسید. روغن ماهی نقش مهمی در کاهش علائم بیماری های التهابی روده نیز دارد. داده های مطالعاتی جدید ثابت کرده است، که برای کنترل التهاب در سیستم گوارشی روغن ماهی پیشنهادی مناسب به شمار می آید.
روغن مهمی به عنوان یک حامی سلامت قلب را تضمین می کند. ترکیبات موجود در این روغن باعث کنترل ضربان های قلب می شود. ترکیبات موجود در اسیدهای چرب باعث پمپاژ بهتر خون در اعضای مختلف بدن خواهد شد. این روغن نقش مهمی در کاهش سطح کلسترول بد خون دارد. برای کنترل LDL موجود در خون می توان از روغن ماهی کمک گرفت. مصرف این روغن می تواند خطر سکته قلبی را کاهش دهد.
روغنی که از ماهی به دست می آید باعث نابودی چربی های تجمع یافته در رگ های اصلی قلب می شود. به نوعی برای بیماران قلبی این روغن معجزه ای بی تکرار به شمار می آید. مصرف مداوم این روغن خطر بروز بیماری های قلبی مختلف را می تواند کاهش دهد.
برای کنترل فشار خون بالا، این روغن به شدت توصیه می شود. این ماده به کاهش علائم پرفشاری خون در سنین مختلف کمک خواهد کرد. به نوعی ترکیبات موجود در اسیدهای چرب ضروری بدن از تشکیل پلاکت های سخت در خون جلوگیری خواهد کرد. این پلاکت ها باعث ایجاد رسوب در دیواره رگ ها می شوند. در نهایت پمپاژ خون به اندام های مختلف بدن با مشکل مواجه خواهد شد.
تحقیقات جدید ثابت کرده روغن ماهی نقش مهم و بسزایی در سلامت مغز و روان دارد. به نوعی برای پیشگیری از بیماری های مغزی مصرف این روغن به شدت توصیه می شود. مغز انسان از ۶۰ درصد چربی تشکیل شده است و بخش قابل توجهی از این چربی ها اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن ماهی می باشد. DHA موجود در روغن ماهی باعث تولید سلول های خاکستری بیشتر در مغز می شود.
با افزایش سن روند تولید این سلول ها در بدن کاهش پیدا می کند. در نهایت به دلیل کاهش تعداد سلول های خاکستری مغز، فرد دچار آلزایمر می شود. اسیدهای چرب امگا ۳ باعث تولید دوباره این سلول ها در مغز خواهند شد. به نوعی احتمال بروز آلزایمر را با قرار دادن روغن ماهی در رژیم غذایی می توان کاهش داد. همچنین این ماده باعث ترشح هورمون دوپامین بیشتر در مغز می شود.
هورمون دوپامین به افزایش شادی و نشاط کمک خواهد کرد. برای کنترل و درمان بیماری های روحی و روانی می توان از این روغن کمک گرفت. بسیاری از داروهایی شیمیایی که جهت درمان بیماری های روحی و روانی مورد استفاده قرار می گیرند، با تغییر فعالیت های شیمیایی مغز باعث ترشح هورمون دوپامین می شوند.
بیماری نورو پلاستیسیته باعث رشد غیر طبیعی مغز می شود. در برخی از موارد نادر سیستم عصبی فرد بیمار نیز درگیر شده و در نهایت خطر بروز اختلالات مختلفی نظیر: بیش فعالی و اوتیسم افزایش پیدا می کند. علائم اولیه مربوط به بیماری نورو پلاستیسیته در سنین کودکی آغاز می شود. به مرور زمان در اثر رشد غیر طبیعی مغز کودک دچار اختلال اوتیسم یا بیش فعالی می شود. اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ موجود در روغن ماهی به عنوان یک مداخله گر قوی باعث کنترل علائم بیماری می شود.
بسیاری از والدین هوشمند و آگاه برای کاهش خطر ابتلاء به بیماری اوتیسم و بیش فعالی روغن ماهی را در رژیم غذایی کودک قرار می دهند. مطالعات جدید اثبات کرده است، که این روغن می تواند در درمان اختلالات کم توجهی یا همان ADHD تاثیر بالقوه ای داشته باشد.
همچنین این ماده باعث ارتباط بهتر انتقال دهنده های عصبی خواهد شد. به نوعی سیستم عصبی و مغزی برای ارتقاء تمرکز با یکدیگر هماهنگ می شوند. این روغن مهارت های زبانی و اجتماعی کودک را نیز می تواند تقویت کند. به نوعی در سایه روغن ماهی پرورش و رشد استعدادهای کودک راحت تر می باشد.
روغن ماهی باعث تولید کلاژن بیشتر در پوست خواهد شد. کلاژن نقش مهمی در جوانسازی و شادابی پوست دارد. برای کنترل علائم مربوط به پیری پوست باید مصرف این روغن را در اولویت نخست قرار داد. همچنین برای درمان بیماری پسوریازیس نیز روغن ماهی به شدت توصیه می شود. این روغن به ترمیم بافت پوستی کمک می کند.
همچنین پس از یک دوره مصرف ۳ ماهه پوست شاداب و جوان خواهد شد. برای مقابله با مشکل کدری و تیرگی پوست مصرف روغن ماهی پیشنهاد می شود. این روغن نقش مثبتی در کاهش علائم اگزمای پوستی دارد. در واقع کنترل هرگونه التهاب پوستی به واسطه روغن ماهی راحت تر می باشد.
ماساژ پوست صورت با روغن ماهی می تواند به کنترل منافذ و همچنین درخشندگی بیشتر پوست کمک کند. برای از بین بردن لک روی پوست نیز این ماده توصیه می شود. در حالت کلی سلول های پوستی برای عملکرد بهتر نیازمند اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ هستند. این روغن به کاهش تیرگی های دور چشم نیز کمک می کند.
روغن ماهی به کاهش درد ناشی از مفاصل کمک بسیار زیادی می کند. همچنین این روغن به بهبود تحرک در بیماران مبتلاء به آرتریت، روماتیسم و روماتوئید کمک می کند. برای سلامت مفاصل استفاده از روغن ماهی را باید در اولویت قرار داد. همچنین بعد از سن ۳۰ سالگی باید مصرف این روغن را در اولویت قرار داد. تحت چنین شرایطی ریسک بروز بیماری های مختلف را می توان کاهش داد.
در دوران بارداری روغن ماهی باید به مقدار کافی میل شود. این روغن نقش مهمی در حفظ سلامت جنین دارد. در واقع این ماده به تقویت هوش جنین نیز کمک می کند. این روغن باعث بهبود رشد بینایی نوزاد کمک می کند. مصرف روغن ماهی در سه ماهه اول بارداری بسیار ضروری می باشد. تحت چنین شرایطی خطر سقط جنین بسیار کاهش پیدا می کند.
اسیدهای چرب امگا ۳ وضعیت جسمی بدن مادر باردار را کنترل خواهد کرد تا جنین در شرایط مطلوب رشد کند. این روغن خطر بروز زایمان زودرس را کاهش خواهد داد. در دوران اقدام به بارداری نیز باید روغن ماهی به مقدار کافی مصرف شود.
پس از مصرف روغن ماهی به مدت زمان ۹۰ روز شرایط جسمی بدن تغییر پیدا می کند. به نوعی بدن فصل جدیدی از سلامتی و تندرستی را تجربه خواهد کرد. این ماده حاوی اسیدهای چرب و ضروری می باشد. روغن ماهی نقش کلیدی در بهبود و درمان بیماری های پوستی، مغز، مفاصل، چشم، قلب و… دارد. این روغن حاوی امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ می باشد. مصرف روغن ماهی در کودکان نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های مختلف دارد.