دبی یکی از جذابترین مکانها برای خرید هر چیزی در جهان است. این شهر خانه بسیاری از مراکز خرید بزرگ بهحساب میآید؛ جاییکه میلیونها مصرفکننده روزانه محصولات زیادی را از دبی خریداری میکنند. یکی از روشهای خرید از دبی، خرید آنلاین است. در واقع شما هم در ایران میتوانید محصولات مورد نیاز خود را از امارت سفارش دهید. اما برای خرید کالا از فروشگاههای آنلایی دبی، آشنایی با روشهای پرداخت بینالمللی و استفاده از ابزارهای مناسب ضروری است. اگر شما هم دوست دارید با نحوه خرید آنلاین از دبی آشنا شوید و بتوانید با خدمات پرداخت ارزی، خرید خودتان را انجام دهید، ادامه را حتما بخوانید.
قبل از اینکه با نحوه خرید آنلاین از دبی آشنا شوید، شناخت سایتهای برتر دبی برای خرید اینترنتی ضروری است. در زیر به بررسی معرفی کوتاه چند سایت اماراتی برای خرید آنلاین پرداختهایم:
سایت کارفور (Carrefour): کارفور امارات سایت فوقالعادهای برای خرید مواد غذایی و دیگر لوازم روزمره است. کارفور یک فروشگاه کامل برای خرید محصولات تازه از طیف وسیعی از غذاها و سایر کالاها با هزینههای بسیار پایین بهحساب میآید.
سایت دوبیزل (Dubizzle): دوبیزل یک بازار آنلاین است که افراد میتوانند در آن کالاها را در امارات خرید و فروش کنند. در دوبیزل، کارآفرینان خدمات مختلفی را از سایر کارآفرینان و ارائهدهندگان خدمات خرید و فروش میکنند.
سایت آمازون (سوق): ازآنجاییکه آمازون اخیرا سوق (SOUQ) را خریداری کرده است، میتوانید تمام محصولات خود را از جمله لباس، کالاهای خانگی، الکترونیک و سایر اقلام را با قیمتهای بسیار مناسب و کیفیت عالی پیدا کنید.
سایت نمشی (Namshi): نمشی یکی از برترین فروشگاههای آنلاین در دبی است که روی محصولات مد و سبک زندگی تمرکز دارد. درحالحاضر این سایت به یک خردهفروشی آنلاین بزرگ در حوزه مد تبدیل شده است و مجموعهای گسترده از برندهای مد روز را برای مردان، زنان و کودکان را عرضه میکند.
سایت نون (Noon): نون برند اختصاصی خاورمیانه برای خرید آنلاین است که در سال 2017 کار خود را شروع کرد. این سایت از آن زمان به یکی از برترین پلتفرمهای تجارت الکترونیک در منطقه تبدیل شده است.
سایت لتس تانگو (LetsTango): لتس تانگو انتخاب وسیعی از کالاها برای خرید ارائه میدهد. اما این سایت بیشتر بهخاطر محصولات الکترونیک و رسانهای خود شناخته میشود.
سایت سیویآی (SiVVI): سیویآی محصولاتی باکیفیت مانند کیفهای دستی، لوازم آرایشی و محصولات مراقبت از پوست را عرضه میکند.
سایت آیویر (Eyewear): اگرچه آیویر یک غول واقعی در تجارت الکترونیک با محصولات مختلف نیست؛ اما عینک، عینک آفتابی و انواع لنزها عرضه میکند. این سایت اولین شرکت آنلاین عینک در خاورمیانه است.
سایت یو بای (Ubuy): اگر قصد خرید یک گوشی هوشمند جدید، لپتاپ یا تلویزیون هوشمند دارید، احتمالا یو بای انتخاب شما باشد. این سایت از بین پیشنهادهای مختلف، کالاهایی با کیفیت عالی و قیمتهای مناسب را ارائه میدهد.
سایت شین (Shein): شین یکی از برترین سایتهای خرید آنلاین در دبی است که تعداد زیادی از محصولات، از پوشاک و لوازم زیبایی گرفته تا اکسسوری، کفش، لوازم الکترونیکی، لوازم خانگی، محصولات اداری، ابزار و … را دارد.
آشنایی با نحوه خرید آنلاین از دبی بسیار حائز اهمیت است. شما باید قبل از هر کاری باید فروشگاه موردنظر خودتان را انتخاب کنید. قطعا باتوجه به فاصله زیاد و عدم دسترسی مستقیم به کالا، احتمال کلاهبرداری و خرید محصولات تقلبی وجود دارد. پس شما باید از فروشگاه معتبر خرید خودتان را انجام دهید.
پس از اینکه فروشگاه دلخواه خودتان را انتخاب کردید، باید محصول موردنظر را در سایت جستوجو کنید. قطعا از هر محصولی که شما انتخاب میکنید، مدلها و برندهای مختلفی وجود دارد. در این شرایط نظرات مشتریان قبلی را در مورد فروشگاه و محصول موردنظر را قبل از خرید مطالعه کنید. بعد از اینکه تصمیم نهایی خودتان را گرفتید، آنها را در داخل سبد خرید قرار دهید.
اما خرید اینترنتی از سایتهای خارجی از جمله فروشگاههای اینترنتی دبی با چالشهایی همراه است که باید آنها را حل کنید. در بخش بعدی به بررسی این چالشها پرداختهایم.
قطعا خرید آنلاین از دبی به دلیل تنوع محصولات، برندهای معتبر و قیمتهای رقابتی بسیار جذاب است؛ اما مانند هر خرید آنلاین بینالمللی با چالشهایی هم همراه است. در ادامه به برخی از مهمترین چالشهای خرید آنلاین از دبی میپردازیم:
هزینههای حمل و گمرک: معمولا ارسال بینالمللی هزینه بالایی دارد و تعرفههای گمرکی نیز میتوانند قیمت نهایی کالا را افزایش دهند.
تاخیر در تحویل: مشکلات پستی و فرایندهای گمرکی ممکن است باعث تاخیر در دریافت بستهها شود.
موانع وارداتی و تحریمها: برخی کالاها به دلیل تحریمها یا قوانین وارداتی قابل ارسال به ایران نیستند یا ممکن است با مشکلات حقوقی مواجه شوند.
محدودیتهای پرداخت: به دلیل تحریمها، امکان استفاده از کارتهای اعتباری ایرانی در بسیاری از فروشگاههای آنلاین وجود ندارد.
پس باتوجه به محدودیتهایی که برای پرداخت وجود دارد، باید چکار کرد؟ در این شرایط پیشنهاد ما این است که از خدمات آسان کارت استفاده کنید. آسان کارت، پرداخت دلاری سایت های خارجی را برای شما انجام میدهد تا خرید شما را آسان کند.
تا اینجا با نحوه خرید آنلاین از دبی و همچنین چالشهای این کار آشنا شدید. روشهای مختلفی برای پرداخت خرید آنلاین از دبی وجود دارد. یکی از این روشها استفاده از کارتهای اعتباری خرید مانند مستر کارت و ویزا کارت است. خرید ویزا کارت و مستر کارت به شما این امکان را میدهند تا بهراحتی و با امنیت بالا خریدهای خودتان را انجام دهید. در واقع، تفاوت اصلی بین ویزا کارت و مسترکارت در برند و شبکه پرداخت آنها است.
یکی دیگر از روشهای خرید استفاده از پیپال و ارزهای دیجیتال است که خریدی امن و سریع بهحساب میآیند. اما اگر به هیچکدام از این روشها دسترسی ندارید، میتوانید از خدمات آسان کارت استفاده کنید. برای این کار میتوانید درخواست خودتان را در آسان کارت ثبت و هزینه محصول موردنظر خودتان را به ریال پرداخت کنید.
بعد از آن کالا توسط تیم پشتیبانی آسان کارت خریداری میشود و نتیجه آن از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد. فرایند ثبت و نهایی کردن درخواست شما در آسان کارت تنها 3 ساعت طول میکشد. قطعا خرید آنلاین محصولات از طریق آسان کارت مزایای مختلفی از جمله پرداخت آسان و ایمن، عدمنیاز به حساب بانکی خارجی، کاهش هزینهها و … را برای شما بههمراه دارد.