بازاریابی میدانی: مزایا و استراتژی‌ها برنده

مجموعه : رپورتاژ آگهی
بازاریابی میدانی: مزایا و استراتژی‌ها برنده

آیا به‌عنوان یک مارکتر، استراتژی‌های برنده بازاریابی میدانی را می‌شناسید؟ آیا به‌عنوان یک صاحب برند، دنبال راه‌های جدیدی برای بهبود آگاهی از برند و افزایش فروش محصولات خود هستید؟

 

برای موفقیت نیاز به طراحی یک پلن حرفه‌ای برای بازاریابی میدانی دارید. با استراتژی‌های این مطلب هم یک بازاریاب موفق با درآمد میلیاردی می‌شوید و هم برند شما به بهترین شکل بین مشتریان معروف و شناخته شده می‌شود. ( برند ماهپار بازاریاب میدانی باتجربه و پر انرژی استخدام میکند )

 

تعریف دقیق بازاریابی میدانی

بازاریابی میدانی شامل فعالیت‌های متعددی است که توسط بازاریابان از طریق ارتباط مستقیم و چهره به چهره با مصرف‌کنندگان انجام می‌شود. مارکترها در این نوع از بازاریابی، دقیقا کاری که برایش آموزش دیده‌اند را انجام می‌دهند، یعنی برند سازی. بازاریابی میدانی درنهایت به افزایش نرخ تبدیل سرنخ به مشتری و بهبود روابط با مشتری کمک می‌کند.

بازاریابی میدانی یا بازاریابی دیجیتال

وقتی صحبت از بازاریابی می‌شود، بیشتر برندها به بازاریابی دیجیتال فکر می‌کنند. شاید در عصر اینترنت، روی آوردن به دیجیتال مارکتینگ یک رویکرد کامل و برتر به‌حساب بیاید، اما نمی‌تواند پاسخگوی تمام جنبه‌های یک کمپین بازاریابی قدرتمند باشد. اینجاست که بازاریابی میدانی به کمک شما می‌آید تا با تمام توان فرآیند برند سازی را انجام دهید و بتوانید به بیشترین حد فروش محصول و خدمات خود برسید.

 

انواع روش‌های بازاریابی میدانی و هدف آن

برخی از روش‌های بازاریابی میدانی شامل نمایش و پخش نمونه محصول، فروش مستقیم و تبلیغات و بازاریابی در نمایشگاه‌ها و رویدادهای تجاری است. تاثیر این فعالیت‌ها در میزان جذب مشتری و افزایش فروش، به‌طور مشخص قابل اندازه‌گیری هست و به همین دلیل هم بازاریابی میدانی در موفقیت کسب‌وکارها بسیار موثر است.

 

هدف بازاریابی میدانی، اطلاع رسانی، تأثیرگذاری، آموزش و درنهایت ترغیب مصرف‌کنندگان به خرید است. بنابراین اگر برای بازاریابی میدانی یک برند، برنامه‌ریزی اصولی و دقیق صورت گیرد، افزایش فروش محصولات برند تضمین شده است.

 

بازاریابی میدانی: مزایا و استراتژی‌ها برنده

مزایای بازاریابی میدانی

شما با دستیابی به جایگاه یک بازاریاب میدانی موفق، می‌توانید با جذب حداکثری مشتریان، پورسانت بالایی دریافت کنید و درنهایت به درآمد میلیاردی برسید. برای رسیدن به این موقعیت تنها آگاهی از نیازهای مخاطبان هدف کافی نیست و باید به بهترین شکل نیاز بازار را حتی قبل از شکل‌گیری آن پیش‌بینی کنید. بیایید نگاهی به برخی از مزایای بازاریابی میدانی بیندازیم.

 

آگاهی از برند را بهبود می‌بخشد

آگاهی از برند یکی از ابتدایی‌ترین و البته مهم‌ترین اهداف بازاریابی است. با استراتژی مناسب باید مطمئن شوید که مخاطبان هدف شما واقعا برند شما را به‌خوبی می‌شناسند.

 

بازاریابی میدانی این امکان را برایتان فراهم می‌کند تا برند خود را مستقیما به مخاطبان هدفتان معرفی کنید و با آن‌ها در تعامل باشید. این روش بازاریابی، برندتان را برای مخاطب که در معرض هزاران تبلیغ مختلف قرار دارد، بسیار به‌ یاد ماندنی‌تر می‌کند.

 

روابط با مشتری را تقویت می‌کند و باعث اعتماد سازی می‌شود

اعتماد کلیدی‌ترین عنصری است که می‌تواند یک مشتری بالقوه را به خریدار تبدیل کند. از طرف دیگر اعتماد، خریداران را تبدیل به مشتریان وفادار می‌کند. بدون اعتماد، شما اساسا مشتریان وفاداری نخواهید داشت که به آن‌ها تکیه کنید؛ درنتیجه، کسب‌وکار شما به‌طور قابل توجهی آسیب می‌بیند.

 

به‌طور معمول مشتریان در مورد خرید از یک برند جدید و ناآشنا دچار شک می‌شوند. یکی از راه‌های غلبه بر این شک مصرف‌کنندگان، بازاریابی میدانی است. با بازاریابی میدانی، برند شما این شانس را دارد که به هر سوال سختی که ممکن است مصرف‌کنندگان در مورد شرکت شما داشته باشند، پاسخ دهد. با تیم بازاریابی میدانی مناسب، این تاکتیک خاص می‌تواند مشتریان شکاک را به مشتریان وفادار تبدیل کند.

 

درواقع با بازاریابی میدانی می‌توانید مستقیما در حضور مشتریان به سوالات پاسخ دهید و محصولاتتان را بدون واسطه در زمان واقعی به آن‌ها نشان دهید. بازاریابی میدانی از طریق حضور در کنار مشتریان و پاسخ به نگرانی‌های آن‌ها، به بهبود روابط با مشتری کمک می‌کند که درنهایت منجر به افزایش اعتماد آن‌ها به برند شما می‌شود.

 

اندازه‌گیری بازگشت سرمایه امکان‌پذیر می‌شود

هنگامی ‌که کمپین‌های بازاریابی میدانی موفقیت‌آمیز هستند، می‌توانید میزان بازگشت سرمایه (ROI) را اندازه‌گیری کنید و به‌طور اصولی و بر اساس آمار ادامه کمپین یا کمپین جدید را برنامه‌ریزی کنید.

 

شما می‌توانید با نرم‌افزارهای گزارش دهی حرفه‌ای که می‌تواند روی لپ‌تاپ، تبلت، گوشی هوشمند و غیره نصب شوند، داده‌ها را به‌صورت لحظه‌ای دریافت کنید.

 

از طریق این نرم‌افزارها، شما به‌عنوان بازاریاب میدانی می‌توانید داده‌هایی را که درنتیجه ارتباط رودررو با مصرف‌کنندگان به دست می‌آورید به اطلاع صاحبان برند و مدیران محصول قرار دهید.

 

بازاریابی میدانی: مزایا و استراتژی‌ها برنده

نحوه برنامه‌ریزی و استراتژی‌های برنده کمپین‌های بازاریابی میدانی

برای برنامه‌ریزی یک کمپین بازاریابی میدانی موفقیت‌آمیز مراحل زیادی را باید به‌صورت اصولی و با دقت انجام دهید. در ادامه به چند مرحله از برنامه‌ریزی و استراتژی‌های برنده بازاریابی میدانی اشاره کرده‌ایم.

 

اهداف را تعیین کنید

اهداف شما برای کمپین بازاریابی میدانی باید هوشمندانه، مشخص، قابل اندازه‌گیری، دست یافتنی، نتیجه محور و زمان بندی شده باشد. برخی از سوالاتی که باید هنگام تعیین اهداف خود بپرسید عبارت‌اند از:

 

مخاطب هدف شما کیست؟

آیا مخاطبان شما در حال حاضر با برند شما آشنا هستند؟

برای افزایش نرخ تبدیل سرنخ به مشتری چه اقداماتی می‌توانید انجام دهید؟

 

جلسات گفتگو با مصرف‌کنندگان را افزایش دهید

در زمان‌هایی که در نمایشگاه‌ها و رویدادهای مختلف با تعداد زیادی از مشتریان در ارتباط هستید، سعی کنید تا به سوالات آن‌ها به‌طور مشخص و مخاطب قرار دادن همان شخص سوال کننده، پاسخ دهید. هرچقدر وقت بیشتری برای ارتباط با مخاطب بگذارید، نشان دهنده این است که چقدر مایلید روی وفاداری آن‌ها به برندتان سرمایه‌گذاری کنید.

 

راز کسب ثروت بازاریابان میدانی موفق

در دنیای پررقابت مارکتینگ، دستیابی به خریداران بیشتر، داشتن مشتریان وفادار و به دست آوردن پورسانت‌های بالا، کار ساده‌ای نیست. اما اگر تخصصی و اصولی در این حرفه مشغول به کار شوید و همیشه با آپدیت اطلاعات خود در این حوزه، از جدیدترین تکنیک‌ها و استراتژی‌ها باخبر باشید، می‌توانید با پیشرفت در کارتان به درآمدهای میلیاردی هم برسید.

 

ریسا پترسون، ریاست بازاریابی میدانی شرکت فناوری ThoughtSpot را بر عهده دارد. پترسون یک رهبر بازاریابی بسیار باانگیزه است که با تجربه ۱۵ ساله رهبری تیم‌های بازاریابی B2B به درآمد بسیار بالایی دست پیدا کرده است. استراتژی کلیدی پترسون آماده بودن برای هر شرایط پیش‌بینی نشده و تطابق دادن برنامه‌ها با شرایط متفاوت است. نکته مشترک تمام برنامه‌های بازاریابی پترسون، تلاش برای تعامل بیشتر با مخاطبانش است و همین موارد منجر به موفقیت پترسون در حرفه بازاریابی میدانی شده‌اند.

 

کلام آخر

کلید موفقیت در بازاریابی میدانی ایجاد یک رابطه محکم با مشتریان و مخاطبان است که می‌توانید از طریق استراتژی‌های گفته شده در این مقاله به آن دست پیدا کنید. درواقع اساس کار شما به‌عنوان یک بازاریاب میدانی این است که اطمینان حاصل کنید با مخاطبان خود در تعامل و ارتباط هستید، به مشکلات و نگرانی‌های آن‌ها گوش می‌دهید و راه‌حل‌های بالقوه برای آن‌ها ارائه می‌دهید.

 

با دستیابی به حداکثر تعداد مشتریان وفادار برای هر محصول یا برندی، می‌توانید به‌تدریج در کارتان پیشرفت کنید و با سمت‌های بالاتر در شرکت‌های مطرح‌تر مشغول به کار شده و به درآمدهای میلیاردی دست پیدا کنید.

منابع: goldcast.io , rockcontent.com

جدیدترین مطالب سایت