مزایا و معایب سمعک نامرئی + قیمت سمعک نامرئی

مجموعه : رپورتاژ آگهی
مزایا و معایب سمعک نامرئی + قیمت سمعک نامرئی

سمعک‌های نامرئی (invisible hearing aid)، نوعی از سمعک‌های پیشرفته و جدید هستند که در داخل گوش طوری قرار می‌گیرند که تقریبا قابل‌ رویت نیستند و از دید افراد پنهان هستند. مهم‌ترین ویژگی این سمعک این است که از فن‌آوری دیجیتالی پیشرفته در آن‌ها استفاده‌ شده است. این مقاله در رابطه با مزایا و معایب این محصول و همچنین قیمت سمعک نامرئی نوشته شده است و به فاکتورهایی اشاره دارد که در انتخاب بهترین سمعک نامرئی مفید هستند. 

 

سمعک نامرئی چیست؟

قبل از اینکه به قیمت سمعک نامرئی و مزایا و معایب آن بپردازیم، بررسی این مفهوم که اصلاً این سمعک چه نوع سمعکی است خالی از لطف نیست. invisible hearing aid خاص‌ترین مدل سمعک است و با سایر سمعک‌های موجود در بازار تفاوت چشم‌گیری دارد. این سمعک از دید افراد پنهان است و در عمق مجرای گوش قرار می‌گیرد و در مدل‌های متفاوتی در بازار موجود است.

 

همچنین این سمعک‌ها مانند سایر سمعک‌های معمولی ازنظر تکنولوژی و قدرت (محدوده پوشش)، انواع مختلفی دارند. این مدل سمعک در عمق مجرا یعنی تقریباً در بین خم اول و خم دوم مجرای گوش فرد، قرارداده می‌شود که با قالب‌گیری‌های استاندارد تولید می‌شوند.

 

قالب‌گیری آن‌ها می‌تواند سفارشی و مختص فرد یا غیرسفارشی باشد. قیمت سمعک نامرئی در مقایسه با قیمت سمعک معمولی نسبتاً بالاتر است و آن‌هم به دلیل استفاده از تکنولوژی بالا در ساخت آن و همچنین حساسیت کاری که روی آن انجام شده است.

 

دسته‌بندی سمعک‌های نامرئی

سمعک‌های نامرئی را می‌توان در دسته‌های مختلفی قرارداد. یک نوع دسته‌بندی از آن‌ها همان‌طور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم سمعک‌های سفارشی و غیرسفارشی هستند. سمعک سفارشی به‌صورت سفارشی و با قالب‌گیری تخصصی برای سفارش‌دهنده ساخته می‌شود. دسته دیگر از این سمعک‌ها به نوع completely in canal یا سمعک کاملاً داخل مجرا و سمعک completely in canal نامرئی داخل مجرا تقسیم می‌شوند.

 

اغلب سمعک‌های سفارشی از این دو نوع هستند که به آن‌ها سمعک‌های CIC و IIC نیز می‌گویند. سمعک‌های IIC معمولاً از سمعک های CIC کوچک‌تر هستند و بیشتر در داخل گوش مخفی می‌شوند. به همین دلیل استفاده از واژه نامرئی برای سمعک‌های IIC بیشتر به کار می‌رود و درعین‌حال صحیح‌تر است.

در برخی برندها، اندازه سمعک‌های IIC و CIC تولیدی آن‌ها یکسان است. قبل از تولید سمعک IIC، سمعک CIC کوچک‌ترین سمعک موجود در بازار بود، به همین دلیل امروزه به سمعک‌های کاملاً داخل مجرا یا (CIC) هم سمعک نامرئی می‌گویند؛ اما این نکته حائز اهمیت است که این مدل در برخی برندها واقعاً مخفی و پنهان نیست و نمی‌توان گفت که یک سمعک نامرئی است.

مزایا و معایب سمعک نامرئی + قیمت سمعک نامرئی

مزایا سمعک‌های نامرئی

این نوع سمعک‌ها در مقایسه با نوع معمولی و BTE مزایای بسیار زیادی دارند که در زیر این مزایا آورده شده است

• مهم‌ترین مزیت سمعک نامرئی اندازه کوچک آن و نامرئی بودن آن است. برخی از افراد به دلیل قابل‌ رؤیت بودن آن از هیچ سمعکی استفاده نمی‌کنند. این افراد می‌توانند با استفاده از ویژگی نامرئی بودن از مزایای آن بهره ببرند.
• در سمعک‌های نامرئی هیچ سیم یا لوله خارجی وجود ندارد. سمعک با باتری در مجرای گوش قرار می‌گیرد.
• این سمعک بسیار کوچک و سبک است، کاربر بسیار راحت می‌تواند از آن استفاده می‌کند.
• از آنجایی که سمعک نامرئی در عمق کانال گوش قرار می‌گیرد، صدای دریافت شده توسط میکروفون آن طبیعی‌تر است. میکروفون صدای باد و سایر صداهای ناخواسته را دریافت نمی‌کند
• کاربر می‌تواند با استفاده از این سمعک به‌صورت عادی با گوشی تلفن نزدیک به گوش خود صحبت کند یا از هدفون استفاده کند.
• پزشکان مبتلا به کم شنوایی می‌توانند به‌راحتی از گوشی پزشکی استفاده کنند. اگر سمعک در مجرای گوش خارجی نصب‌ شده باشد، این امر امکان‌پذیر نیست.
• از آنجایی که گیرنده سمعک به پرده گوش نزدیک است، به توان کمتری برای تقویت نیاز دارد. این منجر به کاهش تحریف و دریافت گفتار واضح‌تری می‌شود.
• آخرین مدل‌های سمعک نامرئی دارای اتصال بلوتوث، کنترل از راه دور، چند برنامه و پخش گوش و … هستند.

بعضی از مزایای بالا می‌تواند فاکتور مهمی در تعیین قیمت سمعک نامرئی باشد. همچنین بهترین سمعک نامرئی بیشترین مزایای ذکر شده را دارد.

 

مزایا و معایب سمعک نامرئی + قیمت سمعک نامرئی

معایب سمعک نامرئی

• این نوع سمعک برای افرادی که کانال گوش بسیار باریک دارند مناسب نیست. افرادی که مجرای گوش‌شان به هم ریخته یا تغییر شکل داده است نمی‌توانند از این سبک سمعک استفاده کنند.
• افرادی که کم‌شنوایی عمیق دارند نمی‌توانند از این نوع سمعک استفاده کنند. به دلیل اندازه کوچک اجزای تقویت‌کننده آن در مقایسه با سمعک‌های BTE (این مدل سمعک به سمعک‌های پشت‌گوشی معروف هستند) کمتر است. برخی از سمعک‌های نامرئی جدید، برای کم‌شنوایی شدید تا شدیداً عمیق نیز به کار می‌روند. این بستگی به عمق کم‌شنوایی دارد.
• عمر باتری به دلیل اندازه کوچک آن کوتاه است. کاربر مجبور است اغلب باتری‌ها را تعویض کند.
• ازآنجایی که سمعک به پرده گوش نزدیک است، احتمال مسدود شدن دهانه خروجی آن توسط چرک یا جرم گوش زیاد است و نگهداری منظم ضروری است.
• این نوع سمعک‌ها کمی شکننده و حساس هستند و نباید زیاد دست‌کاری شوند.
• در صورت وجود ترشح از گوش، استفاده از سمعک نامرئی توصیه نمی‌شود. این ترشحات به سمعک نفوذ کرده و به قطعات الکترونیکی آسیب می‌رساند. برای این موارد سمعک BTE بهترین گزینه است.
• افراد مبتلا به پارگی پرده گوش یا عفونت‌های مکرر نباید از سمعک‌های نامرئی استفاده کنند.
• و …

 

قیمت سمعک نامرئی

عوامل زیادی در تعیین قیمت سمعک نامرئی دخیل هستند و معمولاً قیمت این نوع سمعک‌ها بیشتر از سمعک‌های معمولی است. قیمت سمعک بستگی به سطح تکنولوژی به کار رفته در آن دارد. درنتیجه، هزینه سمعک نامرئی IIC یا CIC با سمعک‌های معمولی که از یک تکنولوژی بهره می‌بردند، خیلی با هم تفاوتی نمی‌کند اما به دلیل ظرافت ممکن است قیمت نوع نامرئی آن بالاتر باشد. ازلحاظ تکنولوژی به کار رفته، سمعک‌های نامرئی به سه دسته پایه (Basic)، محدوده متوسط (Mid-Range) و عالی (Premium) تقسیم‌بندی می‌شوند. سمعک‌های IIC نسبت به سمعک‌های دیگر از تکنولوژی بالاتری استفاده می‌کنند، درنتیجه قیمت سمعک IIC نسبت به انواع دیگر بالاتر است. عموماً شرکت‌های تولیدکننده این محصولات از تکنولوژی محدوده متوسط (Mid-Range) و عالی (Premium) در مدل‌های IIC استفاده می‌کنند. بسته به تکنولوژی به کاررفته، قیمت‌ها کاملاً متفاوت است و همچنین این سمعک‌ها در مدل‌های مختلفی توسط برندهای مختلفی تولید می‌شوند که ممکن است تفاوت زیادی در قیمت سمعک ایجاد کند. کمپانی‌های اتیکن، فیلیپس، برنافن و سونیک هم‌اکنون معروف‌ترین کمپانی‌های تولیدکننده این نوع سمعک هستند.

مزایا و معایب سمعک نامرئی + قیمت سمعک نامرئی

انتخاب بهترین سمعک نامرئی

همان‌طور که ذکر شد سمعک‌های نامرئی توسط کمپانی‌های مختلفی تولید می‌شوند و لزوماً بهترین سمعک نامرئی نمی‌تواند یک مدل مختلف باشد. بسته به نیازی که کاربر به این سمعک دارد می‌تواند گزینه‌های مختلفی برای آن با توجه به سطح کم شنوایی در دسترس باشد. در زیر به برخی از مدل‌های این سمعک اشاره‌ شده است که در بازار تقاضا برای آن‌ها زیاد است و بازخورد نسبتاً خوبی در بازار داشته‌اند. لیست بهترین سمعک نامرئی عبارت‌اند از:

• اتیکن
• ریساند
• ویدکس
• سیگنیا (زیمنس)
• فیلیپس
• برنافن
• و…
هر کدام از برندهای بالا مدل‌های متنوع و گوناگونی دارند که انتخاب بهترین آن‌ها بستگی به نیاز کاربر و همچنین جزئیات فنی ساخت آن‌ها بستگی دارد.

 

خرید سمعک نامرئی با بهترین قیمت از طنین سمعک

همیشه انتخاب یک فروشگاه ایده‌آل و مناسب برای انتخاب بهترین سمعک از اهمیت ویژه‌ای برای خریداران برخوردار بوده است. شرکت طنین سمعک به آدرس اینترنتی https://taninsamak.com با ارائه محصولات اورجینال و با کیفیت، یکی از معتبرترین شرکت ها در زمینه انواع سمعک است. برای رزرو وقت مشاوره و خرید سمعک می‌توانید با ورود به سایت طنین سمعک با این مجموعه تماس بگیرید.

جدیدترین مطالب سایت