کریپتوکارنسی چیست و چه کاربردی داره

مجموعه : رپورتاژ آگهی
کریپتوکارنسی چیست و چه کاربردی داره

کریپتوکارنسی crypto currency که به نام رمزارز هم شناخته می‌شود به معنی  ارز رمزگذاری شده می‌باشد و در واقع یک پول اینترنتی است. واحد (واحد داده) این ارز به نام توکن یا کوین شناخته می‌شود و وجود فیزیکی ندارد. این ارزها در یک کیف پول دیجیتال ذخیره شده است و تمام معاملاتی که با آن صورت می‌گیرد از طریق همین کیف پول است. اغلب ما، تنها اطلاعاتی که از ارز دیجیتال داریم در بیت کوین خلاصه می‌شود. بیت کوین اولین ارز دیجیتالی است که وارد بازار شد و استقبال زیادی از آن شد؛ به همین دلیل در میان هزاران ارز دیجیتالی که وجود دارند، بیت کوین محبوب‌ترین است و درصد بالایی از معاملات ارز دیجیتال را به خود اختصاص داده است. برای امنیت معاملاتی که با ارز دیجیتال صورت می‌گیرد از رمزنگاری استفاده می‌شود و هدف ارزهای دیجیتال جلوگیری از تقلب و پول‌شویی است.

 

کریپتوکارنسی چیست؟

ارزهای دیجیتال یا بهتره بگیم سرمایه های دیجیتال برای امنیت در معاملات به وجود آمده‌اند. معاملات در این بستر با رمزنگاری به‌وسیله کدهای بسیار پیچیده انجام می‌شود و جعل کردن ارز و کلاه برداری از این طریق تقریباً غیرممکن است.

 

کریپتو به معنی الگوریتم‌های رمزنگاری است که از همه اطلاعات مربوط به کارنسی (ارز دیجیتال) محافظت می‌کند. این رمزنگاری‌ها باعث می‌شوند که اطلاعاتی مانند هویت معامله‌کنندگان مخفی بماند و همین‌طور به جز طرفین معامله، هیچ‌کس از  معامله باخبر نمی‌شود. در واقع در این بازار مالی نمی‌توان معاملات را پیگیری کرد و اطلاعات آن به‌هیچ‌عنوان فاش نخواهد شد.

 

تفاوت رمزارز و ارز دیجیتال

ارزهای دیجیتال به دو دسته متمرکز و غیرمتمرکز دسته‌بندی می‌شوند؛ به ارزهای غیرمتمرکز که زیر نظر هیچ مؤسسه و یا بانک و سازمانی فعالیت نمی‌کنند کریپتوکارنسی می‌گویند. کریپتوکارنسی یکی از زیر مجموعه‌های ارز دیجیتال است و هر رمزارز، ارز دیجیتال است؛ اما هر ارز دیجیتال لزوماً کریپتوکارنسی نیست.

 

تولید رمزارز

به بیان ساده، رمزارزها یک سری کد هستند که در یک دفتر عمومی مشترک ثبت می‌شوند. منظور از دفتر عمومی مشترک، بستر بلاک‌چین می‌باشد که تراکنش‌ها را در طول روز ثبت می‌کند و به صورت لحظه‌ای اطلاعات را به‌روزرسانی می‌کند.

 

مفهوم ماینر

حتماً شما هم تابه‌حال کلمه ماینر miner به گوشتان خورده است. ماینر به فردی اطلاق می‌شود که رمزارز را طی عملیات استخراج یا mining تولید می‌کند. ماینرها با حل کردن معادلات ریاضی بسیار پیچیده، بلاکی به بلاک‌چین اضافه می‌کنند و در واقع به‌ازای حل معادلات، ارز دیجیتال را به‌عنوان پاداش دریافت می‌کنند. برای استخراج ارز دیجیتال احتیاج به دستگاه‌هایی با قدرت محاسبه بالا و بسیار دقیق می‌باشد. هر معامله‌ای که صورت می‌گیرد، برای تأیید شدن نیازمند یک ماینر یا استخراج‌کننده می‌باشد تا با اختصاص یک بلاک، ثبت و یا تأیید شود.

 

ماینر ها نیز انواع مختلفی دارند که بستگی به ارز و شبکه ای دارد که شما انتخاب می کنید تا از آن درآمد کسب کنید.برخی از ماینر ها بر اساس قدرت پردازش سی پی یو (CPU) عمل می کنند و برخی دیگر بر اساس قدرت پردازش گرافیک (GPU) .

 

امروزه برخی کمپانی ها نیز ماینر های بسیار قدرتمندی تولید می کنند که از هر دو سخت افزار بهر مند می باشد و بسیار پرطرفدار می باشد. مهم ترین نکته ای که در خصوص ماینر های کریپتو کارنسی وجود دارد،محاسبه هزینه برق مصرفی نسبت به درآمد آن است.

 

شیوه های درآمدزایی در بازار مالی ارز دیجیتال بسیار گسترده می باشد که ماینینگ جزو اولین راه های آن است.

 

این توضیحات ممکن است کمی پیچیده به نظر برسد، سرمایه دیجیتال آموزش‌های رایگانی در این زمینه ارائه کرده که می‌توانید پاسخ تمام سؤالات خود را در آن پیدا کنید و اگر سوال جدیدی برایتان بوجود آمد از ما بپرسید تا در سریع ترین زمان ممکن پاسخ خود را در دنیای بلاکچین و کریپتوکارنسی بیابید.

 

کریپتوکارنسی چیست و چه کاربردی داره

کیف پول

کیف پول ارز دیجیتال دقیقاً مانند یک حساب بانکی عمل می‌کند. وقتی یک کیف پول ایجاد می‌کنید، در واقع یک فضا برای ذخیره و نگه‌داری و انتقال ارز دیجیتال ایجاد کرده‌اید. اگر معامله‌ای انجام دهید، می‌توانید آدرس کیف پول خود را به طرف دیگر معامله بدهید تا ارز را به کیف پول شما انتقال بدهد، درست مانند شماره حساب یا شماره کارت بانکی!

 

کیف پول به دو صورت وجود دارد؛ کیف پول‌های نرم‌افزاری که رایگان هستند و  روی سیستم شما (موبایل یا کامپیوتر) نصب می‌شوند و کیف پول‌های سخت‌افزاری که یک قطعه فیزیکی است و باید آن را خریداری کنید.

 

برخی کیف پول ها امروزه خدماتی بیشتر از ذخیره سازی ارز های دیجیتال ارائه می دهند،مانند:

-سواپ درون نرم افزاری (تعویض لحظه ای توکن ها)

-دسترسی به نسل سوم وب یا WEB 3.0

-سپرده گذاری یا استیکینگ (درصد سود سالانه ثابت یا متغیر)

-دسترسی به صرافی ها از طریق کیف پول (دی اپ یا DApp)

-خرید رمز ارز ها توسط کارت های بانکی بین المللی

 

کریپتوکارنسی چیست و چه کاربردی داره

معرفی 3 کریپتوکارنسی برتر و محبوب بازار

استفاده از کریپتوکارنسی، از ابتدای ورود بیت کوین به بازار مالی مورد استقبال بوده و هست. سالانه تعداد زیادی به کریپتوکارنسی‌ها افزوده می‌شود؛ ولی برخی از آنها ارزش مادی نداشته و تنها برای کلاهبرداری به وجود آمده‌اند.

تکنولوژی ارائه شده توسط کریپتوکارنسی ها مهم ترین عامل موفقیت آن ها می باشد. برخی از محبوب‌ترین کریپتوکارنسی‌هایی که درصد بالایی از معاملات را به خود اختصاص داده‌اند عبارت‌اند از:

 

بیت کوین BTC

بیت کوین از باارزش‌ترین و  محبوب‌ترین کریپتوکارنسی موجود در بازار می‌باشد؛ اغلب شرکت‌های معروف پرداخت با بیت کوین را تأیید می‌کنند.

بیت‌کوین در واقع یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز است که در ابتدا توسط یک شخص یا گروهی از افراد با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو در سال 2008 معرفی شد.

بیت کوین یک ارز یا کارنسی غیرمتمرکز آنلاین همتا به همتا است، یعنی همه تراکنش‌های کاربران در شبکه ای مستقل و غیرمتمرکز انجام می‌شود، بدون اینکه نیاز به واسطه‌ای باشد.

 به گفته خالق بیتکوین یعنی ناکاموتو، بیت کوین ایجاد شد تا پرداخت‌ها بصورت آنلاین بدون هیچ واسطه ای انجام شود.

 

لایت کوین LTC

بعد از بیت کوین، نوبت به لایت کوین می‌رسد. لایت کوین پس از بیت کوین جزء باارزش‌ترین کریپتوکارنسی‌های موجود در بازار مالی محسوب می‌شود؛ محبوبیت این ارز نیز پس از بیت کوین، از دیگر ارزها بیشتر است. به زبان ساده‌تر، اگر بیت کوین در بازار مالی حکم طلا را داشته باشد، لایت کوین نقره محسوب می‌شود!

 

از مهم ترین ویژگی های شبکه لایت کوین، سرعت انتقال بالا و کارمزد پایین آن می باشد.

این ارز دیجیتال بر اساس پروتکل بیت کوین (BTC) ایجاد شده است، اما از نظر الگوریتم هش مورد استفاده و چند عامل دیگر متفاوت است. لایت کوین دارای زمان تراکنش 2.5 دقیقه و کارمزد تراکنش بسیار پایینی می باشد.

لایت کوین از طریق یک کلاینت متن باز در GitHub در 7 اکتبر 2011 منتشر شد و شبکه Litecoin پنج روز بعد در 13 اکتبر 2011 فعال شد. از آن زمان، هم در استفاده و هم از نظر پذیرش در بین معامله گران بازار مالی کریپتوکارنسی افزایش یافته است.

این رمز ارز توسط چارلی لی (کارمند سابق گوگل) ایجاد شد که این ارز دیجیتال را به عنوان «نسخه لایت بیت کوین» در نظر داشت!

 

اتریوم ETH

قبل از توضیح درمورد اتریوم خوب است بدانیم که پس از معامله کریپتوکارنسی در بازار مالی، برای حفظ امنیت و هویت دو طرف معامله چیزی به نام بازگشت وجه وجود ندارد؛ ولی در اتریوم این مسئله که گاهی مشکل‌ساز می‌شود تا حد زیادی حل شده است. در حالت کلی اگر کلاهبرداری صورت بگیرد، هیچ سازمان یا شخصی برای رسیدگی به مشکل شما وجود ندارد، شما مبلغی را پرداخت می‌کنید و طرف دیگر معامله، پس از دریافت ارز هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد! در ارزهای دیگر ممکن است این مشکل به وجود بیاید ولی در اتریوم باتوجه‌به قوانین معاملات و قراردادها، دو طرف معامله وظیفه دارند که به توافقنامه پایبند بمانند؛ ازاین‌رو اتریوم یکی از امن‌ترین و محبوب‌ترین کریپتوکارنسی‌های موجود در بازار می‌باشد.

 

همچنین در دنیای بلاکچین و کریپتوکارنسی ، اتریوم بیشترین کاربرد را برای NFT ها دارد.

این شبکه که با چند تکنولوژی مختلف در حال استفاده عموم کاربران کریپتوکارنسی می باشد، به عنوان بهترین و پرطرفدارترین شبکه ی هوشمند کریپتویی شناخته شده است.

ارز دیجیتال اتریوم 2 نیز با یهیود برخی از ایرادات به زودی جایگزین می شود و در بازار مالی کریپتوکارنسی کاربران می توانند از قابلیت های جدید آن بهره ببرند.

از لحاظ امنیت تکنولوژی، اتریوم یکی از امن ترین ساختار ها را در بازار مالی ارز های دیجیتال و دنیای بلاکچین دارد.

 

سرمایه‌گذاری روی کریپتوکارنسی‌ها

امروزه یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای سرمایه‌گذاران، ارز دیجیتال می‌باشد. همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم برخی از کریپتوکارنسی‌ها فقط جهت کلاهبرداری به وجود آمده‌اند؛ بنابراین سرمایه‌گذاری در این بازار مالی نیازمند تحلیل تخصصی می‌باشد. تحلیل تخصصی ارزهای دیجیتال نیز توسط تریدر یا معامله‌گر  صورت می‌گیرد.

 

ممکن است برخی افراد بدون داشتن علم معامله گری و تحلیل بتوانند در یک یا دو معامله اول خود سربلند شوند،اما در شاخه ی معامله گری برآیند سود کلیه معاملات در بازه های زمانی یک ماه ، یک سال و … مهم است.

 

در ادامه شما بیشتر با مفهوم تحلیل تخصصی کریپتوکارنسی و ارز ها در بازار های مالی بین المللی آشنا می شوید.

 

تحلیل‌های مربوط به کریپتوکارنسی به دو صورت تکنیکال و فاندامنتال صورت می‌گیرد:

 

تحلیل تخصصی تکنیکال

تحلیل تخصصی توسط نمودارهای ارز دیجیتال، مثلاً نمودار تغییر قیمت در بازار مالی

تحلیل تخصصی و رایگان کریپتوکارنسی در آکادمی سرمایه دیجیتال

 

در آکادمی سرمایه دیجیتال شما می توانید روزانه به تحلیل تخصصی تکنیکال رایگان دست پیدا کنید که توسط تعدادی از تحلیلگران صورت می گیرد.

 

از معروف ترین استراتژی های تحلیل تکینیکال و تحلیل تخصصی می توان به ایچیموکو و فیبوناچی اشاره کرد.

 

تحلیل تخصصی بر اساس استراتژی فیبوناچی بر اساس شناسایی سطوح حمایتی و مقاومتی در آینده روند قیمتی می باشد.. تجزیه و تحلیل تخصصی بر اساس اکتشافات ریاضی لئوناردو پیزانو (Leonardo Pisano) به عنوان فیبوناچی شناخته می شود.

 

ایچی موکو در تحلیل تکنیکال و تحلیل تخصصی ، برای نمایش حمایت و مقاومت، حرکت و روند حرکتی استفاده می شود. تنکنسن و کیجونسن مشابه میانگین های حرکتی هستند و در قیاس با یکدیگر تحلیل می شوند و به معامله گران کمک می کند تا جهت حرکتی بازار را بررسی کنند و در بهترین نقطه ورود کنند.

 

پرایس اکشن نیز از محبوب ترین روش های معامله گری در بازار کریپتوکارنسی می باشد که بر حسب واکنش قیمتی نسبت به کندل ها و روندهای قیمتی ارز ها انجام می شود.

 

علاوه بر تحلیل های تکنیکال روزانه ، تحلیل های تخصصی بیشتری نیز از انجمن تحلیلی سرمایه دیجیتال بصورت چند بار در روز منتشر می شود که بر اساس قیمت های لحظه ای کریپتوکارنسی ها و نقاط کف قیمتی آن ها می باشد.

 

تحلیل فاندامنتال

تحلیل تخصصی به‌وسیله اطلاعات و اخبار موجود و اسناد مربوط به کریپتوکارنسی صورت می‌گیرد؛ به طور مثال اطلاعات مربوط به اهداف یک ارز دیجیتال

 

قبل از اینکه بی‌گدار به آب بزنید و فقط به‌خاطر محبوبیت یک کریپتوکارنسی خاص، روی آن سرمایه‌گذاری کنید باید به بهترین و تخصصی‌ترین شکل ارزهای دیگر را نیز تحلیل کنید. ممکن است باتوجه‌به مبلغ و مدت‌زمان مدنظر شما برای سرمایه‌گذاری، یک ارز بهتر وجود داشته باشد؛ بنابراین از اهمیت تحلیل تخصصی توسط یک تریدر یا شرکت مورد اعتماد غافل نشوید.

 

اگر تمایل دارید تحلیل فاندامنتال یاد بگیرید ، آکادمی سرمایه دیجیتال یک دوره رایگان تحلیل فاندامنتال تخصصی در دسترس عموم قرار داده است . برای شرکت رایگان در دوره اینجا کلیک کنید.

 

کلام آخر

برخی از سایت‌های معتبر وجود دارند که به صورت تخصصی مشغول آموزش در این حوزه می‌باشند؛ آکادمی سرمایه دیجیتال که یک مرجع تخصصی در این زمینه می‌باشد آموزش‌های تخصصی را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهد. بسیاری از آموزش‌هایی که ارزش میلیونی دارند در سرمایه دیجیتال به صورت رایگان در اختیار شماست.  این آکادمی تحلیل تخصصی هر ارز به صورت روزانه، توسط تریدرهای مختلف و متخصص را به صورت رایگان و به ساده‌ترین شکل ممکن در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید با بررسی آن‌ها مناسب‌ترین ارز برای سرمایه‌گذاری در بازار مالی را پیدا کنید.

جدیدترین مطالب سایت