5 نکته برای نگهداری از میز اداری

مجموعه : رپورتاژ آگهی
5 نکته برای نگهداری از میز اداری

برای اینکه بتوانید زیبایی و دوام میز اداری خود را همیشگی کنید، لازم است با شرایط نگهداری آن آشنا شوید. نگهداری صحیح از کلیه تجهیزات اداری اعم از میز و صندلی اداری کمک می کند تا طول عمر آنان بیشتر شده و خرابی در آنان به تأخیر بیفتد. پیداست که این راهکار ها به کاهش هزینه های جاری در شرکت نیز کمک می کند. با ما همراه باشید تا نکات مهم در نگهداری از میزهای اداری آشنا شوید.

 

راهکار موثر در نگهداری از میز اداری

میز اداری به عنوان یکی از گران ترین تجهیزات شرکت شما می بایست با دقت بالایی نگهداری شود. در غیر اینصورت میز که یکی از اصلی ترین تجهیزات شماست، به سرعت خراب شده و انجام فعالیت های اداری را مختل می سازد. تصور نکنید برای نگهداری از میزها نیاز به رعایت نکات سخت و یا پیچیده ای دارید. تنها رعایت چند دستورالعمل ساده می تواند معجزه آسا عمل کند.

 

1. انتخاب یک روش پاکسازی مناسب در تناسب با جنس میز اداری

تنوع قابل توجهی در طرح، رنگ و متریال میزهای اداری وجود دارد. برخی میزها چوبی و برخی دیگر از فلزات، مصنوعات پلاستیکی و یا شیشه ساخته شده اند. پیداست که روش پاکسازی در این میز ها تفاوت بسیاری با یکدیگر دارد. در میزهای چوبی تمیزکاری با آب فراوان منجر به خرابی در رویه میز می شود. بهتر است این دسته از میزها را با یک دستمال مرطوب تمیز و پاکسازی کنید.

 

استفاده از دستمال های خشن و یا اسکاچ بر روی میزها پلاستیکی یک اقدام ناشیانه است که منجر به خراشیدگی در سطح پلاستیکی می شود. در این خصوص سراغ دستمال های لطیف و شستشو دهنده های ملایم بروید. میزهای فلزی نیز به سرعت با شوینده های قوی واکنش داده و زیبایی خود را از دست می دهند. حدالامکان در تمیزکاری این میزها از شوینده استفاده نکنید. یا سراغ نمونه های ملایم و غیر شیمیایی بروید.

 

در میان انواع میزهای اداری، میزهای شیشه ای شرایط نگهداری ساده ای دارند. بر روی شیشه های ضخیم سکوریت، می توان از انواع شوینده ها و یا آب فراوان استفاده کرد. اما بهتر است برای ایمنی اتصالات، به پاکسازی با یک دستمال مرطوب و شونده ملایم، اکتفا نمود.

5 نکته برای نگهداری از میز اداری

2. خوردن خوراکی بر روی میز اداری، ممنوع!

یکی از بهترین راهکارها در خصوص نگهداری از میزهای اداری، عدم استفاده از خوراکی و نوشیدنی بر روی میز است. با اینکار می توانید از بروز خطراتی همچون ایجاد چربی و یا لک بر روی میز پیشگیری کنید. همچنین احتمال نشت نوشیدنی ها و در پی آن چسبنده شدن سطح میز را نیز به مراتب کاهش دهید. پس بهتر است برای پیشگیری از بروز یک حادثه یک قانون کلی در شرکت وضع کنید و از همه کارمندان بخواهید به منظور حفظ سلامت میزها از خوردن خوراکی بر روی آنان پرهیز کنند.

 

3. عوامل آسیب زای طبیعی را کنترل کنید

هرقدر هم کارمندان شما در نگهداری از میز اداری اهتمام بورزند، تا زمانی که از شر عوامل آسیب زای محیط خلاص نشوید، میز اداری شما در معرض آسیب خواهد بود. یکی از مهم ترین عوامل طبیعی آسیب زا، نور خورشید است. اصابت نور مستقیم خورشید بر بدنه میزهای چوبی، پلاستیکی و حتی فلزی، منجر به تغییر در حالت ظاهری آنان می شود.

 

میزهایی که به شکل مستمر تحت تابش نور خورشید قرار دارند، خیلی زود خراب و فرسوده شده و کهنه به نظر می رسند. گردو غبار نیز به همین میزان زیبایی و کارکرد میزهای اداری را به خطر می اندازد. تماس مسقیم میز با سیستم های گرمایشی و سرمایشی نیز به سلامت فیزیکی آن آسیب می زند.

 

بر همین اساس توصیه می کنیم در هنگام چیدمان میزهای اداری به میزان تماس میز با عوامل آسیب زای محیطی توجه داشته باشید. برای مثال از قرار دادن میز در مجاورت پنجره و یا تحت تابش نور خورشید پرهیز کنید. شما می توانید با کشیدن پرده ها مانع از تابش نور به میز شوید.

 

همچنین با بستن پنجره ها از نفوذ گردو غبار به سطح میز جلوگیری کنید. بهتر است سیستم های سرمایشی و گرمایشی را نیز دور از دسترس میز قرار دهید تا افزایش دما و یا کاهش قابل توجه آن، منجر به تغییر در رویه میز نشود.

5 نکته برای نگهداری از میز اداری

4. نحوه نگهداری از میز اداری  را به کارمندان آموزش دهید

توصیه می کنیم به عموم کارمندان بسپارید تا در نگهداری از میز وسواس بالایی به خرج دهند. به طور حتم آن ها نیز می دانند که قیمت میز چوبی اداری  تا چه حد بالاست و می بایست در نگهداری از این قبیل میزهای ارزشمند دقت بیشتری کنند. در صورتی که میز اداری خریداری شده به قابلیت های ویژه همچون تنظیم ارتفاع مجهز است، نحوه کارکرد آن را به کارمندان آموزش دهید تا از بروز خسارات احتمال جلوگیری شود.

 

5.کیفیت میز اداری  را مورد توجه قرار دهید

برای اینکه بدانید میز اداری تا چه حد به نگهداری نیاز دارد، لازم است کیفیت آن را بسنجید. اساساً برخی میز ها به جهت بهره مندی از یک ساختار مقاوم و مستحکم، به نگهداری کمتری احتیاج دارند. میزهایی که از چوب درختان طبیعی ساخته شده و یا میزهای شیشه ای در این گروه قرار دارند. در زمان استفاده از این میزها نیازی به مراقبت های شدید نخواهید داشت. چرا که کیفیت بالای متریال می تواند به تنهایی در خنثی سازی عوامل آسیب زا موفق عمل کند.

 

این در حالیست که میزهای ام دی اف و یا نئوپان دوام و استحکام بسیار پایینی در برابر عواملی همچون نور خورشید و یا رطوبت دارند. لازم است با آگاهی از جنس میز، میزان دقت در مراقبت از آن را به کارمندان یادآوری کنید. برای مثال در استفاده از میزها نئوپان لازم است از تماس میز با رطوبت جلوگیری کنید. در غیر این صورت بدنه میز تحت تأثیر آب و یا رطوبت، دچار تاب خوردگی شده و زیبایی ظاهری خود را از دست می دهد.

جدیدترین مطالب سایت