خودروهای بسیار زیادی در سراسر دنیا وجود دارند که به نمایندگی از برند خود با دیگر خودروها به رقابت می پردازند. در رقابت سرعت کدام خودروها بهترین هستند؟
به گزارش تالاب، سریع ترین خودروها که از برندهای بسیار مشهور جهان تولید شده اند و ما در این مطلب به معرفی 4 مدل برتر می پردازیم. از تسلا مدل S گرفته تا مرسدس-ایامجی S65، هیچ کمبودی در بخش سدان های واقعاً سریع و قدرتمند در بازار امروزی وجود ندارد.
اگر دنبال خودرویی با سقف سرعت بیش از 320 کیلومتر در ساعت هستید، باید بگوییم که تعداد بسیار معدودی خودرو وجود دارند که میتوانند به این سرعت دست یابند. حال اگر نظر شما روی سدان ها باشد تعداد این خودروها به 4 عدد میرسد! در حال حاضر تنها 4 خودروی سدان در بازار وجود دارند که میتوانند سقف سرعت بیش از 320 کیلومتر در ساعت را به شما هدیه کنند.
به شکلی متناقض، با وجود آن همه بزرگراه بدون محدودیت و سدانهای بسیار قدرتمند، هیچیک از خودروهای لیست ما از آلمان نیستند. از ژاپن یا ایتالیا نیز نمایندهای وجود ندارد.تنها سدانهای جدیدی که قادرند 4 نفر را به چنین سرعتی برسانند بهطور انحصاری از کشورهای انگلیسیزبان میآیند.
اگر به تازگی سرخط خبرهای خودرویی را دنبال کرده باشید، احتمالاً یکی از آنها را میشناسید. اما این خودرو تنها نیست! باهم نگاهی به این گلولههای آتشین میاندازیم.
بنتلی چندین نسخه از کانتیننتال را تولید کرده که میتوانند سقف سرعت 320 کیلومتر در ساعت را رد کنند و حتی شاسیبلند بنتایگا نیز میتواند همین کار را انجام دهد اما اخیراً این قابلیت به سدان فلایینگ اسپور اعطا شده است. این خودرو که هفته پیش رونمایی شده مدل W12 S جدید است
که برای اولین بار میتواند به چنین سرعتی دست یابد. پیشرانهی 12 سیلندر 6 لیتری توئین توربوی این خودرو توانایی تولید 626 اسب بخار قدرت را دارد. با اینکه فلایینگ اسپور سنگین است اما هنوز هم توانایی کافی برای رسیدن به سرعت 96 کیلومتر در ساعت در 4.2 ثانیه و کسب حداکثر سرعت 325 کیلومتر در ساعت وجود دارد.
فلایینگ اسپور تنها سدان انگلیسی نیست که میتواند به سرعت ذکر شده دست یابد. مدل دیگر ساخت استون مارتین به اسم رپید S است. این خودرو که اساساً نسخهی 4 درب خودروی DB9 است از پیشرانهی تنفس طبیعی 12 سیلندر 6 لیتری سود میبرد.
این پیشرانه توانایی تولید قدرت 552 اسب بخاری را دارد. رپید S ظرف 4.4 ثانیه به تندی 100 کیلومتر در ساعت رسیده و سقف سرعت آن 327 کیلومتر در ساعت است.
دیترویت ثابت کرده که به تنهایی قادر به تولید سدانی پرفورمنس است که قابلیت رقابت با بهترینهای اروپایی را داشته باشد. کادیلاک با تولید جدیدترین نسخهی CTS-V این مهم را اثبات کرده است. این خودرو از پیشرانهی 8 سیلندر 6.2 لیتری سوپرشارژردار با قدرت 640 اسب بخار بهره میبرد.
طبق گفتهی سازنده این خودرو تنها در 3.7 ثانیه به تندی 96 کیلومتر در ساعت رسیده و سقف سرعت 322 کیلومتر در ساعت دارد.
کادیلاک CTS-V
کادیلاک CTS-V
کادیلاک CTS-V
دوج نشان داده که برای یافتن سوپر سدانی که بتواند چنین سرعتی را داشته باشد نیازی نیست دنبال برندی لوکس باشید. با پیشرانهی هلکت همهچیز در اختیار شماست. پیشرانهی هیولای 8 سیلندر 6.2 لیتری سوپرشارژدار این خودرو قدرت عظیم 707 اسب بخاری را تولید میکند.
این پیشرانه در چلنجر کوپه نیز در دسترس است اما در خودروی موردبحث ما بکار گیری این پیشرانه باعث میشود چارجر در 2.9 ثانیه به سرعت 96 کیلومتر در ساعت برسد و سقف سرعت 328 کیلومتر در ساعتی داشته باشد. با این اوصاف، این خودرو سریعترین سدان بازار است.
دوج چارجر SRT هلکت
دوج چارجر SRT هلکت
دوج چارجر SRT هلکت
لیست بلندبالایی از سدان های پرفورمنس وجود دارد که البته در اینجا حضور ندارند اما در آینده میتوانند بسیار خوب عمل کنند. آلپینا، بخش M، مرسدس-ایامجی و آئودی کواترو سدانهای واقعاً کارا و توانایی را میسازند. پورشه پانامرا، مزراتی کواتروپورته و جگوار XJR نیز به خودروهای ذکر شده نزدیک هستند اما به کلوب ما نمیتوانند بپیوندند.
خودروهای دیگری نظیر استون مارتین ونکوئیش، بنتلی کانتیننتال GT و فراری GTC4 Lusso نیز به سقف سرعت ذکر شده دست پیدا میکنند اما دو درب کمتر دارند. همچنین خودروهای اصلاح شدهای از برابوس و G پاور نیز وجود دارند که کارایی ذکر شده را ارائه میکنند.
شاید منطبقترین گزینه در این بخش بنتلی بنتایگا باشد که عنوان سریعترین شاسیبلند دنیا را یدک میکشد. هرچند شاید به زودی رقیبی برای این عنوان پیدا شود.