باید بگوییم که موجودات فضایی در این جهان وجود دارند و فقط وجود موجودات فضایی در فیلم ها نیست ، در ادامه شما می توانید با عکس هایي وحشتناک و چندش آور از موجودات فضایی ما را دنبال نمایید .
به گزارش تالاب استاد دانشگاه کمبریج بریتانیا «استیون هاوکینگ» هشدار داده هست که احتمال وجود موجودات فضایی تقریبا قطعی هست، اما انسان ها باید از برقراری ارتباط با آن ها خودداری کنند. …
این استاد رشته فیزیک نجومی در یکی از آلبوم برنامه هاي شبکه تلویزیونی “دیسکاوری” گفت این فرض که در دیگر نقاط عالم هم حیات هوشمند وجود دارد، “بسیار منطقی هست”.
با این حال او هشدار داده هست که احتمال دارد این موجودات بیگانه برای فراهم سازی منابع مورد نیاز خود به کره زمین حمله کنند و سپس آن را ترک کنند.
هاوکینگ گفته هست: “درصورتیکه موجودات فضایی به زمین بیایند، نتیجه آن نمونه سفر کریستف کلمب به قاره کشور آمریکا خواهد بود که برای ساکنان بومی این قاره پیامد مثبتی نداشت”.
پروفسور هاوکینگ معتقد هست که انسان ها به جای این که سعی کنند با موجودات فرا زمینی ارتباط برقرار کنند، باید تمام تلاش خود را برای پرهیز از هرگونه ارتباطی با این موجودات به خرج دهند.
او میگوید: “ما باید دقت مان را فقط به خود ما معطوف کنیم تا از تکامل حیات به آن چه که مطلوب ما نیست پیش گیری کنیم”.
در قبل عملیات اکتشافی در فضا صورت گرفته بود که در آن خطوط حکاکی شده بشر و نمودارهایی برای نشان دادن موقعیت سیاره زمین در کهکشان به فضا فرستاه شده بود.
همینطور در مواردی پرتوهای رادیویی به امید رسیدن به تمدن هاي بیگانه در دیگر سیارات به فضا فرستاده شده هست.
پرفسور هاوکینگ گفت: “از نظر مغز ریاضی من تنها اعداد، فکر کردن در مورد موجودات بیگانه فضایی را از نظر منطقی توجیه میکنند”.
او میگوید چالش اساسی این خواهد بود که این موجودات بیگانه واقعا چه ویژگی هایي دارند.
این برنامه احتمال وجود گونه هاي مختلفی از موجودات فرا زمینی از جمله گیاهخواران دوپا و شکارچیان زرد مارمولک شکل را مورد بررسی قرار میدهد.
با این حال پروفسور هاوکینگ معتقد هست که اکثر نمونه هاي حیات فرا زمینی به احتمال چندان در حد میکروبهایی با ساختار ساده میباشند.
در آلبوم تلویزیونی “عجایب منظومه خورشیدی” که اخیرا در بی بی سی ساخت شده هست هم پروفسور “برایان کوکس” از دانشگاه منچستر معتقد هست که احتمالا در درون منظومه خورشیدی ما انواع دیگری از حیات وجود دارد.
او میگوید احتمالا در زیر صفحه یخی که “اروپا”، یکی از قمرهای ژوپیتر را تشکیل میدهد هم اورگانسیم هاي زنده اي وجود دارند.
پروفسور کاکس میگوید حتی در فاصله اي نزدیکتر به زمین، یعنی در کره مریخ هم شواهدی در دست هست که احتمال وجود حیات در آنجا را تایید میکند.
این استاد فیزیک معتقد هست که در دهه هاي آینده و تنها پس از ارسال نسل بعدی فضا پیماهایی که از قابلیت بیشتری برای جستجوی نشانه هاي حیات برخوردارند به اقمار ژوپیتر و بخش هایي از مریخ، میتوان از وجود حیات در دیگر کرات اطمینان حاصل کرد.