جاده گردشگری خلخال و اسالم (جاده رویایی اسالم به خلخال)
یه مسیر پیچ در پیچ که استان های سبز وزیبای اردبیل و گیلان رو به هم متصل می کنه . وقتی هم که وارد جاده می شین تو مسیر 70 کیلومتری طبیعت بکر و دست نخورد…
جاده 59، معروف به جاده چالوس یکی از مهمترین جاده ها برای مردم تهران و کرجِ که از میان شهر کرج در استان البرز شروع و به شهر چالوس در کرانه دریای خزر وص…
جاده ساحلی چابهار بریس تنها یک جاده کنار دریا نیست بلکه راهی برای پیوند دریا و چند جاذبه ی طبیعی دیگر است. سواحل صخره ای، تالاب لیپار، کوه های مینیاتو…
از مهمترین جاده های تهران مازندران که از درهٔ رود هراز می گذرد و نزدیک ترین راه اصلی به قله دماوند است. این جاده یکی از زیباترین و تاریخی ترین جاده ه…
گیلان – فومن
این بار که از جاده رشت به شمال کشور میروید نرسیده به رشت جاده دستچپتان را که به فومن میرود انتخاب کنید. جدای از سرسبزی بیهمتا و بکرش، اگر پاییز یا…
اصفهان – جندق
اگر به تصاویر شگفتانگیز، وهمآلود و زیبای کویری علاقهمندید، جاده جندق به معلمان را ازدست ندهید. این جاده از قلب کویر مرکزی ایران میگذرد و جنوب و شم…
جاده شهداد نهبندان
کرمان – شهداد به سمت نهبندان
جاده شهداد به نهبندان که از آن می توان به عنوان زیباترین جاده کویری جهان یاد کرد روز به روز بر شمار گردشگرانش که برای دیدن کویر زیبای شهداد، گام در ای…
جاده هجیج – اورامانات
کرمانشاه – پاوه
بسیاری از گردشگران جاده پاوه تا هجیج را برای دیدن این روستای زیبای کردنشین پیموده اند، اما اغلب نمی دانند اگر همین جاده را تا انتها بروند با مناظر بک…
جاده گرگان شاهرود (توسکستان)
جاده شاهرود به گرگان جاده ای بکر و کم تردد با منظره هایی مسحور کننده است. واقعا مناظری که تو این جاده است قابل وصف نیست. مسیری پر پیچ و خم با طبیعی خی…
جاده سپیدان
فارس – سپیدان جاده سپیدان به یاسوج
جادههای شمالی استان فارس در پاییز، زمستان و بهار تصاویری بهشتآسا میآفرینند. جاده سپیدان به یاسوج، دشت ارژن، دشت برم، جاده شیراز به سپیدان و سپیدان …
جاده جم – فیروزآباد
فارس – فیروزآباد
جاده جم به فیروزآباد، مرکز استان فارس به عسلویه در کرانه خلیج فارس را بسیار نزدیک کرده است، از جادههای بسیار دیدنی جنوب کشور است. در آغاز، جادهای کو…
جاده ساری کیاسر
مازندران – ساری به سمت کیاسر
جاده ای فوق العاده زیبا و رویایی که بدون داشتن امکانات و نداشتن علایم راهنما کنار جاده ای و همین طور غیر استاندارد و غیر مهندسی بودن لقب جاده مرگ را ب…
جاده جواهرده (رامسر جواهرده)
مازندران – رامسر به سمت جواهرده
جاده جواهرده، از میان جنگل دامنه البرز می گذرد. گاهی وقت ها این شیب، تبدیل به پرتگاه می شود که رفت و آمد به آن غیر ممکن است و در بیشتر روز های سال، مه…
جاده بلده رویان
مازندران – بلده به سمت رویان
یکی از جاده های بسیار دیدنی و مرتفع ایران که هر لحظه مسافرانش را شگفت زده می کند با طبیعت زیبا و دیدنی و منحصر به فردی که دارد….
جاده زنجان منجیل
زنجان به سمت منجیل
از کیلومتر 15 اتوبان زنجان قزوین، جاده ای به سمت شمال منشعب میشود 10 دقیقه ی اول جاده سر بالایی است و هوا خیلی سریع خنک میشود اما از آن به بعد، عمدتا…
گیلان – سیاهکل به سمت دیلمان
از جاده های شمال ایران نمی توان چشم برداشت. جاده هایی که پشت هر پیچ و در خم هر فرعی، یک جنگل انبوه نگاه تان را با خود به میان درختان تنومند و کهن می ب…
جاده پاوه کرمانشاه
کرمانشاه – پاوه به سمت کرمانشاه
جاده شهرکرد ایذه
چهارمحال و بختیاری – شهر کرد به سمت ایذه
این جاده فصل بهار فوق العاده زیباست و استان خوزستان را به استان اصفهان و چهارمحال بختیاری وصل می کند. البته این جاده در زمستان بسیار برفگیر و سرد است….
جاده مرزی ارس جلفا
آذربایجان شرقی – جلفا از سمت ارس به جلفا
یکی دیگه از جاده های زیبای ایران، شمال غربی و امتداد رود ارس قرار دارد. این جاده که به موازات ارس از منطقه ارسباران شروع و در جلفا تمام می شود، زیبایی…
جاده 79 (فیروزکوه)
تهران – فیروزکوه به سمت مازندران
جاده 79 جاده ای است از تهران به مازندران که به جاده فیروزکوه معروف است و از تهران تا قائمشهر و سپس ساری امتداد می یابد. مسیر تهران تا قائم شهر در این…
جاده 79 (فیروزکوه)
تهران – فیروزکوه به سمت مازندران
جاده 79 جاده ای است از تهران به مازندران که به جاده فیروزکوه معروف است و از تهران تا قائمشهر و سپس ساری امتداد می یابد. مسیر تهران تا قائم شهر در این…
جاده مهاباد سردشت
آذربایجان غربی – مهاباد به سمت سردشت
این جاده به منظور استفاده نظامی ساخته شد که به دلیل سرعت عمل در ساخت از لحاظ کیفیت بسیار پایین بود و اغلب ماشین ها چند شبانه روزی را در راه می ماندند….
جاده شاهرود آزادشهر (83)
سمنان – شاهرود به سمت آزادشهر
از شاهرود، نگین چهار فصل استان سمنان اگر تنها 50 کیلومتر دیگر به سمت شمال شرق حرکت کنی، پس از عبور از آرامگاه بایزید بسطامی و شیخ خرقان، ناگهان احساس …
جاده منجیل رودبار
گیلان – منجیل به سمت رودبار
جاده ای زیبا که متاسفانه در روزهای تعطیل ترافیک سنگینی دارد….
جاده گنبدکاووس بجنورد
گلستان – گنبد کاووس به سمت بجنورد
جاده علی آبادکتول شاهرود
گلستان – علی آباد کتول به سمت شاهرود
حاشیه کبودوال وخارتوران…
جاده آستارا اردبیل (گردنه حیران)
مسیر رویایی گردنه حیران در جاده آستارا به اردبیل از یک طرف مشرف به کوه هاییِ که پوشیده از جنگل های انبوهِ و از سویی مشرف به دره ای نه چندان عمیق که از…
لیست دوم از سال قبل :
جاده هراز
شما هم اگر قصد سفر طولانی مدت ندارید، كولههایتان را ببندید و جاده هراز را زیر پای خود میهمان كنید.
دره گل زرد
این منطقه ییلاقی در شمال مباركآباد و جنوب قله 3750 متری “گل زرد” است. دره گل زرد درهای شمالی – جنوبی است كه ابتدای آن تنگ و اندكی سنگلاخی است كه در انتها بازتر شده و به زیرشیبهای تند قله میرسد. سرچشمه انتهای دره زیر شیبهای گل زرد، از زیباترین و مهمترین نقاط دیدنی این منطقه است. برای رسیدن به این نقطه 2 ساعت پیادهروی از روستای مباركآباد كافی است.
– آبشار ملك بهمن
این آبشار بزرگ در بالای ده “شونادشت” در جاده هراز – شونادشت قرار دارد. در كنار این آبشار، قلعه بزرگ ملك بهمن مربوط به دوران ساسانی واقع است كه مجموعه آثار تاریخی و طبیعی را برای یك روز طبیعتگردی به وجود آورده است. باغهای موجود در مسیر دسترسی به آبشار نیز در فروردین ماه جلوه خاصی دارند. برای رسیدن به این آبشار از روستای شونادشت تنها 30 دقیقه زمان لازم است.
– آبگرم لاریجان
آبگرم “لاریجان” در حاشیه شمالی دره رودخانه هراز در جنوب قله دماوند قرار دارد. با اینكه دماوند، مهمترین كوه ایران، در این منطقه قرار دارد، اما سالانه هزاران طبیعتگرد برای استفاده از آبگرم لاریجان و دامنههای سرسبز البرز مركزی به این منطقه سفر میكنند.
– منظریه
“دره منظریه” یكی دیگر از مناطق ییلاقی منطقه پلور در جاده هراز است. این دره منطقهای مسطح و هموار است كه بیشتر طبیعتگردان برای رسیدن به دشت لار و غار گل زرد از آن استفاده میكنند. دره منظریه تا دامنههای جنوبی تیزكوه و دشت “امام پهنك” پیش میرود. دریاچه منظریه، قله دماوند، غار گل زرد و آبشار گل زرد از مهمترین نقاط دیدنی این منطقه است كه دارای پوشش گیاهی متنوع و درختهای بسیار است.
– استله سر
دره استله سر كه رودخانه آن موسوم به تلخ رود است در شرق دماوند و منتهیالیه دره یخار قرار دارد. دره استله با آبی گلآلود، حاصل از ذوب یخچال یخار دماوند،درهای با شیبهای تند و مراتع وسیع است. چشمه آب معدنی “استله”، قله “منار”، دره “یخار” و جبهه شرقی قله دماوند از مهمترین نقاط دیدنی دره تلخ رود است.
– آبگرم بایجان
آبگرم “بایجان” در 11 كیلومتری شمال بخش “گزنك” در جاده هراز است. این آبگرم از متعدد آبگرمهای البرز مركزی است كه سالانه میزبان بسیاری از طبیعتگردان ایرانی و خارجی است. برای رسیدن به آبگرم بایجان برخلاف دیگر جاذبههای این منطقه نیاز به پیادهروی نیست و با خودروی شخصی میتوان تا حاشیه آبگرم رفت.
– آبگرم اسك
این آبگرم در 13 كیلومتری پلور در جاده هراز و عمق دره رودخانه آن قرار دارد. آبگرم، غار “اسك” و برفچال فصلی از زیباترین مناطق طبیعی این منطقه است. دره هراز آب اسك دارای پدیده دیگری به نام كافركولی است كه یكی از نادرترین پدیدههای كوهستانی در جهان است. برای رسیدن به این منطقه كه از مراتع وسیعی میگذرد، نیاز به پیادهروی نیست و میتوان با خودرو تا كنار آبگرم رفت.
جاده چالوس
جاده کرج – چالوس در هر فصل به رنگی درمیآید و گاه تضاد رنگها همزمان با هم منظرههای باشکوه، منحصر به فرد و چشم نوازی پدید میآورد. سال 1312 جاده کرج – چالوس مورد بهره برداری قرار گرفت تا مسیر تهران به ساحل دریاچه خزر هموار و کوتاه شود.
گردنه حیران
گردنه حیران در مسیر راه ارتباطی آستارا – اردبیل قرار گرفته است. این گردنه که آخرین منطقه حفاظتی استان اردبیل میباشد، از یک طرف مشرف به کوههایی است که پوشیده از جنگلهای انبوه است و از سویی مشرف به درهای نه چندان عمیق که از میان آن رود آستارا، آقچای عبور میکند این رود تعیین کننده مرز استان گیلان ایران و کشور آذربایجان است.
جاده مشهد
محور مشهد – سبزوار – تهران با 882 کیلومتر طول از پرتردد ترین جاده های کشور است. این محور به علت دو بانده بودن، برخورداری از علائم مناسب و تردد سالانه میلیون ها زائر به عنوان الگوی مناسب جاده ای کشور معرفی شده است. جاده ۴۴، جادهٔ بسیار مهمی در ایران است. بسیاری از مردم از طریق این جاده از تهران به مشهد میروند. تقریبا تمام این جاده به صورت بزرگراه است. بخشی از این جاده که از محدودهٔ شهر نیشابور می گذرد، بزرگراه امام رضا یا کمربندی نیشابور نام دارد.
جاده شهداد نهبندان
با بهرهبرداری از جاده شهداد به نهبندان كه از آن میتوان به عنوان زیباترین جاده كویری جهان یاد كرد که روز به روز بر شمار گردشگرانی كه برای دیدن كویر زیبای شهداد، گام در این مسیر میگذارند، افزوده میشود. جاده شهداد به نهبندان از محلهایی عبور میكند كه تا پیش از این رفتن به آنجا آرزوی هر دوستدار طبیعت بود.
سواحل صخره ای :
در ابتدای جاده ساحلی چابهار – بریس – پسابندر شاهد صخره هایی هستید که بر اثر فرسایش آبی سوراخ هایی از عمق دریا در آنها ایجاد شده است و هنگامی که موج به سمت آنها حرکت می کند آب با شدت از آنها به طرف آسمان فوران می کند.به این پدیده موج افشان می گویند.ارتفاع موج افشان در فصل بادهای موسمی چابهار به 20متر می رسد.
– تالاب لیپار :
در فاصله 15 کیلومتری چابهار و در این جاده ساحلی تپه هایی وجود دارند که موقعیت مکانی آنها باعث می شود آب های سرگردان حاصل از بارندگی به دریا نریزد و سبب تشکیل تالابی با وسعت حدود 14Km می شود.نامش تالاب لیپار است که بسیار سرسبز و زیباست.
– کوههای مینیاتوری (مریخی):
در فاصله حدود 35Km از ابتدای جاده شروع می شوند و کیلومترها امتداد دارندکه از نظر زیبایی فوق العاده منحصر به فرد هستند.
– درخت انجیر معابد :
درختی که قطر آن به چند ده متر! می رسد.دارای تاجی در بالای خود و میوه ای به شکل انجیر می دهد.این درخت چشم هر گردشگری را به خود خیره می کند.
– جنگل حرا :
در فاصله ی 120Km چابهار جنگلی وجود دارد که به جنگل حرا معروف است. در هنگام مد دریا تاج این درختان از آب بیرون می ماند طوریکه با قایق می توان در این جنگل به تفریح پرداخت. خارج از فواید بسیار دارویی این جنگل، پرندگان بسیاری نظیر فلامینگو، عقاب، مرغ ماهی خوار و … در روی این درختان لانه دارند که بسیار زیباست.
– فرش خزه و جلبک، صخره های بسیار مرتفع و عمودی رو به دریای عمان، اسکله های صیادی “رمین” ، “پسابندر” ، “گواتر” را هم اضافه کنید.