بیوگرافی شهرام حقیقت دوست

بیوگرافی شهرام حقیقت دوست

بیوگرافی شهرام حقیقت دوست

بیوگرافی شهرام حقیقت دوست

 

شهرام حقیقت دوست، بازیگر ایرانی. زادهٔ ۱۳۵۱ در رشت و دانش‌آموختهٔ کارشناسی رشته تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

بازیگری را از سال ۱۳۷۳ و با بازی در نمایش پسر کارون (امیر دژاکام، ۱۳۷۳) شروع کرد و با بازی در مجموعه تلویزیونی مهر خوبان (یوسف سیدمهدوی، ۱۳۷۴) به تلویزیون آمد. اولین تجربه سینمایی شهرام حقیقت دوست بازی در نقش کوتاهی در فیلم درخت گلابی (داریوش مهرجویی، ۱۳۷۶) است.

بیوگرافی شهرام حقیقت دوست

 

بازی روان او در مجموعه‌های تلویزیونی و بخصوص در مجموعه خط قرمز (۱۳۷۹) نشان از توانایی‌های او دارد. بازی متفاوت او در فیلم عطش (۱۳۸۱) به دلیل ضعف در شخصیت پردازی به چشمها نیامد. نقش آفرینی بسیار زیبای او در فیلم جنایت (محمدعلی سجادی)، بازی ماندگاری در کارنامه او به یادگار گذاشت ، اما به گفته خودش خط قرمز بهترین سریالش بوده است.

بیوگرافی شهرام حقیقت دوست

 

فیلم‌های سینمایی

۱۳۸۸ – صبح روز هفتم (مسعود اطیابی)

۱۳۸۷ – موش

۱۳۸۶ – احضارشدگان

۱۳۸۶ – مخمصه (محمدعلی سجادی)

۱۳۸۶ – ملودی

۱۳۸۵ – سنگ، کاغذ، قیچی

۱۳۸۴ – چند می‌گیری گریه کنی

۱۳۸۳ – تردست (محمدعلی سجادی)

۱۳۸۲ – جنایت (محمدعلی سجادی)

۱۳۸۱ – عطش (محمدحسین فرح‌بخش)

۱۳۸۱ – غوغا

۱۳۷۶ – درخت گلابی – (داریوش مهرجویی)

مجموعه‌های تلویزیونی

۱۳۷۹ – خط قرمز

۱۳۸۳ – مختارنامه

۱۳۹۰ – شوق پرواز در نقش سعید خجسته فر

۱۳۹۱ – خداحافظ بچه (مجموعه تلویزیونی)

نمایش‌ها

بازی در نمایش “مشروطه بانو” یا مجلس شبیه حصرنامه کارگاه بکاء به نویسندگی و کارگردانی “حسین کیانی”؛ تهران، تئاترشهر، تالار اصلی؛ 1390

بازی در نمایش”دن کامیلو“به کارگردانی”کورش نریمانی“؛ تهران، تئاتر شهر، تالار چهارسو؛۱۳۸۴

بازی در نمایش”تکیه ملت“به کارگردانی”حسین کیانی“؛ تهران، تئاترشهر، تالارقشقایی؛ ۱۳۸۴

بازی در نمایش”روزی روزگاری آبادان“به کارگردانی”حمیدرضا آذرنگ“؛ تهران، تئاترشهر، تالار قشقایی؛ ۱۳۸۴

بازی در نمایش”تیاتر اجباری“به کارگردانی”حسین کیانی“؛ تهران، تئاترشهر، تالار قشقایی؛ ۱۳۸۳

بازی در نمایش”داستان خرس‌های پاندا“به کارگردانی”تینوش نظم‌جو“؛ تهران، تئاترشهر، تالار قشقایی؛ ۱۳۸۲

بازی در نمایش”برای آخرین بار“به کارگردانی”علی روئین‌تن“؛ تهران، فرهنگسرای نیاوران؛ ۱۳۸۱

بازی در نمایش”ره بانو“به کارگردانی”زهرا صبری“؛ تهران، تئاترشهر، تالار قشقایی؛ ۱۳۷۹

بازی در نمایش خیابانی صندوق جادو“به کارگردانی”زهرا صبری“؛ ۱۳۷۸

بازی در نمایش”دو نیم پرده عشق“به کارگردانی”عبدالخالق مصدق“؛ تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۷۷

بازی در نمایش”چیزی شبیه زندگی“به کارگردانی”حسین پناهی“؛ تهران، تئاترشهر، تالار اصلی؛ ۱۳۷۶

نگارش، کارگردانی و بازی در نمایش خیابانی”ابتدا با عشق انتها از عشق“؛ ۱۳۷۶

جوایز

دریافت جایزه سوم بازیگری از جشنواره پانزدهم بین‌المللی تئاتر فجر برای بازی در نمایش خیابانی”ابتدا با عشق انتها از عشق“


 

منابع

بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌ها (IMDb)

 بانک اطلاعات اینترنتی سینمایی سوره

 

تاریخ تولد: 1351
مدرک تحصیلی: کارشناس رشته تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی

بازیگری را از سال 1373 و با بازی در نمایش پسر کارون (امیر دژاکام، 1373) شروع کرد و با بازی در مجموعه تلویزیونی مهر خوبان (یوسف سیدمهدوی، 1374) به تلویزیون آمد. تنها تجربه سینمایی شهرام حقیقت دوست بازی در نقش کوتاهی در فیلم درخت گلابی (داریوش مهرجویی، 1376) است.

بازی روان او در مجموعه های تلویزیونی و بخصوص در مجموعه خط قرمز (1379) نشان از توانایی های او دارد. او هنوز فرصت خودنمایی در عرصه سینما را پیدا نکرده است.

بازی متفاوت او در فیلم عطش (1381) به دلیل ضعف در شخصیت پردازی به چشمها نیامد.

نقش آفرینی بسیار زیبای او در فیلم جنایت (محمدعلی سجادی)، بازی ماندگاری در کارنامه او به یادگار گذاشت.

با آن چشمان وحشی که شمایلی از یک گربه را به یاد مخاطب می اندازد به خوبی توانست مسیر ترقی و پیشرفت را پیدا کند. شهرام از صحنه نمایش آمد و به خوبی در هر سه مدیوم سینما ،تلویزیون و تئاتر درخشید ، چهره او بیشتر به نقش هایی می خورد که دچار حق کشی شده اند و در پی انتقام بر آمده باشند . اما با ابن همه او هیچگاه چهره اول یک کار سینمایی در خور نبود .

شهرام کارشناس رشته تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی است که در سال 1351 متولد شده است .

بازیگری را از سال 73 و با نمایش پسر کارون به کارگردانی امیر دژاکام آغاز کرد و با مجموعه تلویزیونی مهر خوبان به کارگردانی یوسف مهدوی پا به جعبه کوچک گذاشت. اولین حضور سینمایی اش معطوف به نقشی کوتاه در درخت گلابی به کارگردانی داریوش مهرجویی می شد که جای دیدن برای او در خود نداشت .

 

پس از آن در مجموعه اول ودوم داستان یک شهر دو اپیزود را بازی کرد که مورد توجه قرار گرفت و بعد به تیم بازیگران همسفر پیوست این مجموعه تلویزیونی دیگر به کارگردانی قاسم جعفری بود که در سال 80 ساخته شد ، داستانهای اجتماعی این مجموعه مورد توجه قرار گرفت و همین باعث شد تا بازی او هم به خوبی مورد ارزیابی قرار گیرد قاسم جعفری تحت تاثیر بازی او قرار می گیرد و نقش اصلی را در سریال بعدی اش یعنی در خط قرمز به او می دهد و او با یک تیم از بازیگران جوان و تقریبا نا شناس داستانی دیدنی می آفرینند.

شهرام به خاطر داشتن نقشی پررنگ بیشتر از سایر همبازی هایش به چشم آمد و توانست نقدهای مثبتی درباره بازی خود به دست بیاورد . نقش شهرام در این مجموعه شباهت انکار ناپذیری به چهره خاص او داشت و اصلا قواره خود او بود .

 

دیگر مجموعه ای که همان سال کار کرد شب آفتابی بود که نتوانسته بود موفقیتی همپای خط قرمز داشته باشد .پس از ان دوباره به سینما بازگشت ، اما این بار در نقشی طولانی تر در ساخته ای از محمد حسین فرح بخش با نام عطش که در آن با بهرام رادان همبازی بود .

 

فیلم ماجرای چند دزد است که پس از انجام موفقیت آمیز کارشان و سرقت یک جواهر فروشی به یکدیگر نارو می زنند و شهرام نیز بازی متفاوت و خوبی را از خود به نمایش می گذارد همان سال در دو فیلم دیگر هم ظاهر می شود ابتدا در غوغا ساخته سعید سهیلی بعد هم در جنایت به کارگردانی محمد علی سجادی . غوغا برای او کاری انجام نمی دهد. اما در جنایت هم بازی خوبی را از او به نقش یک دزد شاهد هستیم که در تقابل با میترا حجار با قدرت نمایی خودش را بالا می کشد و تقریبا فیلم را بر نام خود تمام می کند .

 

شخصیت او در طلسم شدگان به ساخته داریوش فرهنگ در سال 82 چیزی بیش از سایر نقش هایش نداشت ، اما در همان کلیشه همیشگی نیز خوب بازی می کند . فیلم جای کار فراوانی برای کارکتر او داشت و او هم به خوبی از این فرصت استفاده می کند . مجموعه جز کارهای پر مخاطب قرار می گیرد و دوباره نام شهرام به عنوان یک چهره مناسب مجموعه های تلویزیونی بر سر زبان ها می افتد . در سال 83 در همکاری مجدد با محمد علی سجادی فیلم تردست را بازی می کند که باز هم نقش یک دزد نصیبش می شود . آخرین کاری که در آن به بازی پرداخته در «چند می گیری گریه کنی ؟» به کارگردانی شاهد احمدلو که در آن با الناز شاکر دوست و با ابوالفضل پور عرب همبازی شده است.

 

جدیدترین مطالب سایت