گذشتگان كه مردهاند و جسمشان در دل خاك آرمیده ارواحشان چه شده است؟ آیا آنها ما را میبینند؟ و از ما انتظاراتی دارند؟ جهان ارواح چیست؟
امروز دیگر اندیشههای مادی نمیتوانند در برابر این واقعیت تسلیم نشوند كه انسان روح دارد و پس از مردن جسم در دنیای مادی و ادامه حركت جوهر آن و تبدیل به مواد دیگر، روح همچنان به هستی خود در جهانی دیگر ادامه میدهد.
پس مردن جدا شدن روح از جسم است و قضایای متعددی از گوشه و كنار جهان درباره ارواح نقل شده است كه تواتر و كثرت اخبار آن هرگز اجازه نمیدهد اصل مسئله ارواح انكار شود. باید اندیشید كه انسان به چه جهان دیگری و برای چه كاری میرود؟ اساس آمدن انسان در این دنیای مادی برای چیست؟
چه كسی تدبیر مسیر هستی انسان را از دنیای جنینی تا جهان ماوراء طبیعت بدون هیچ كم و كاستی در اختیار دارد؟
آنچه كه میخوانید بررسی وقایعی است كه نه تنها هستی ارواح انسانها را در جهانی دیگر ثابت میكند بلكه توجه و حتی درگیری آنها را با جهان مادی به خوبی روشن میكند. مطالب ذیل از منابع مستند و معتبر غربی گرفته شدهاند كه اثبات هستی ارواح انسانها در دنیایی دیگر و انتظار آنها برای ورود به یك مرحله دیگر از جهان هستی را به خوبی اثبات میكند. به آن دنیای سوم میگویند دنیایی كه متعلق به دیگران است.
مزاحمت (ارواح جنجالگر) مسئلهای نیست كه به تازگی به وجود آمده باشد، چنین مواردی در حدود سال 900 بعد از میلاد در چین و حتی قبل از آن، بر طبق سند دیگری، در 530 قبل از میلاد در روم ایتالیا دیده شده بود.
عبارت اصلی آن پولترگایست به زبان آلمانی و به معنای <ارواح جنجالگر> است كه به پدیدههایی اختصاص دارد كه اغلب سر و صداهای عجیبی ایجاد میكنند. برخی از دانشمندان معتقدند كه این پدیده بیشتر به یك شخص جوان و مونث كه تا حدودی تحت استرس قرار گرفته است، مربوط میشود تا یك مكان.
شخصی كه مركز حمله قرار گرفته به هر كجا كه برود، اعمال ارواح شرور در تعقیب اوست. اما آندرو گرین پژوهشگر معروف پدیدههای فوقطبیعی اعتقاد دارد بههیچوجه این پدیدهها صرفا مربوط به شخص نیست.
بلكه این تجارب میتواند نمونهای از سایكوكینهسیس، یعنی قابلیت به حركت در آوردن اشیاء و ایجاد سر و صدا، تنها از طریق فكر و ذهن و یا منتج از یك ذهن ناخودآگاه و خلاق افراد، از هر جنسیت (و از سنین 3 تا اواخر40 سالگی) باشد كه در نتیجه ضربات روحی و مشكلات روانی، و در اثر عواطف و احساسات سركوب شده به وجود آمده است.