این دختر همه را متعجب کرد . دختر منگولیستی که دنیای مد و لباس را متحول کرد رادر عکس های زیر مشاهده می کنید. این دختر عقب مانده ذهنی می باشد.
به گزارش تالاب ، «مدلین استوارت» اولین مدل حرفهای بزرگسال است که با سندروم داون (عقب مانده ذهنی) دست و پنجه نرم میکند. لبخند او حالا جهانی شده و در فضای مجازی و مجلهها از محبوبیت خاصی برخوردار شده است.
داستان زندگی و موفقیت مدلین استوارت (Madeline Stuart) شنیدنی است. او اهل استرالیا است و مبتلا به سندروم داون است، ولی این مسئله را مانعی برای پیمودن جاده موفقیت نمیداند.
در این مسیر اما مادرش همراه و پشتیبان اصلی او بوده است. مادر مدلین او را مدی صدا میکند و ماجرای شیرین چگونگی مدل شدن مدی را اینگونه تعریف میکند.
سال گذشته به یک سالن فشن رفتیم و مدی گفت: «مامان، من، مدل.» دختر نازنین من همیشه دوست داشت که توجه دیگران را به خود جلب کند و من میدانستم که او دلش میخواهد بر روی سکوی فشن شو به عنوان یک مدل راه برود.
خیلی سخت بود که به او توضیح دهم که اجازه ندارد بر روی سکو به عنوان مدل ظاهر شود. در نهایت، همه چیز آن گونه که من میخواستم تمام نشد. اما حسی به من گفت که دخترم استعداد ویژهای دارد و موفق خواهد شد.
بعد از اتمام آن نمایش به مدی توضیح دادن که اگر میخواهد مدل شود باید اول از همه رژیم غذایی سالمی داشته باشد. 9 ماه بعد ما پیش یک عکاس حرفهای رفتیم. مدی از اینکه برای اولین بار به عنوان مدل از او عکاسی میشد، هیجان زده شده بود. برایم خیلی مهم بود که مدی از این کار خوشش میآید یا خیر.
یک هفته بعد، زمانی که داشتم عکسها را مرور میکردم، نمیتوانستم جلوی خوشحالی خودم را بگیرم. همیشه میدانستم که دخترم زیبایی خاصی دارد، اما با آن عکسها او مانند یک فرشته شده بود.
همیشه قبل از انجام هر کار مهمی با والدین کودکان مبتلا به سندروم داون مشورت میکردم. میخواستم بدانم کاری که ما در حال انجام آن هستیم مشکل خاصی دارد؟ بازخورد والدین غیرقابل باور و ستودنی بود.
آنها گفتند که این عکسها واقعا زیبا است و من باید آن را به تمام مردم جهان نشان دهم. من هم همین کار را کردم. یک صفحه به نام «مدلین استوارت» در فیسبوک ساختم و عکسها را در آن قرار دادم. یک هفته نشد که موجی از مخاطبان آن عکسها را پسندیدند.
آن عکسها حتی برای برخی الهام بخش بود. والدین کودکان مبتلا به سندروم داون فهمیدند که این شرایط خاص نمیتواند مانعی برای پیشرفت کودکشان حساب شود. از آن زمان، مدی توانسته بر روی سکوی مدلینگ ظاهر شود و قرار است در «هفتهی فشن نیویورک» هم حضور داشته باشد.
مدی به عنوان اولین مدل بزرگسال حرفهای در جهان شناخته میشود که با سندروم داون دست و پنجه نرم میکند. در واقع این مدلین است که خودش را تشویق به این کار میکند. تا پایان سال جاری میلادی، او برای اینکه به رویایش رنگ واقعیت ببخشد به ایالات متحده، سوئد و حتی روسیه سفر خواهد کرد.
به نظرم این تازه شروع کار است. همه میدانند که این کار در کنار بحث مدلینگ، جهان را تغییر خواهد داد. این کاری به منزله از بین بردن تبعیض و کنار زدن حصرها است و مدلینگ فقط ابزاری برای رسیدن به این باور است. ما میخواهیم مهر و دوستی را ترویج دهیم، چرا که این مسئله هدف اصلی زندگی است.