ما در این مقاله سعی کردیم مطالب جامع و کاملی در ارتباط با ایمپلنت دندان در اختیارتان قرار دهیم.
امروزه ایمپلنت دندان، مواجه شدن با مشکلات بی دندانی را بسیار برای ما راحت کرده است. متاسفانه مشکل از دست دادن یک یا چندین دندان، برای بسیاری از انسان ها سخت و در مواردی غیرقابل تحمل است، اما به دلایل مختلف این احتمال که با عارضه بی دندانی رو به رو شویم وجود دارد. این همان مشکلی است که تا چندی پیش درمانی جز استفاده از دندان های مصنوعی نداشت. عیب دندان های مصنوعی هم این بود که این دندان ها به دلیل شکل ظاهری و مشکلات بعدی که داشت، رضایت مریض را جلب نمی کرد. ایمپلنتولوژی حاصل آخرین تحقیقات و تکنولوژی های روز دنیا و مورد تایید بهترین متخصص ایمپلنت در تهران نیز هست. گذاشتن ایمپلنت دندان در فک، درمانی نه چندان سخت است که عوارضی درپی ندارد.
ایمپلنت های دندانی همان نقش دندان های اصلی را تا پایان عمر برای بیمار ایفا می کنند. از بین تمام روش های گوناگون جایگزین ریشه دندان، ایمپلنت های دندان جایگزینی کامل به شمار می روند، زیرا هم ریشه و هم تاج دندان را شامل می شوند. ما در این مقاله سعی کردیم مطالب جامع و کاملی در ارتباط با ایمپلنت دندان در اختیارتان قرار دهیم. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید می توانید به سایت الودرمان (alodarman.com) مراجعه کنید و یا از سایت هایی نظیر پزشکا، دندانپزشکا، ایران دنتال، جراحا و تاپتنا کمک بگیرید.
ایمپلنت دندان یک پایه تیتانیومی مناسب و سازگار با سلول های بدن است. از این ایمپلنت ها به عنوان جایگزین مناسب و دائمی به جای یک یا چند دندانی که از دست رفته اند استفاده می شود. پس از قرارگیری ایمپلنت توسط بهترین متخصص ایمپلنت در ایران در داخل استخوان فک، با استخوان سازی سلول های استخوان ساز سطح ایمپلنت، استخوان فک به ایمپلنت جوش می خورد. این فرآیند جوش خوردن به طور معمول 3 تا 4 ماه طول می کشد، سپس قسمت تاج و روکش دندان ساخته شده و بر روی پایه قرار می گیرد. همانطور که می دانید فقدان یک یا چند دندان تاثیر چشمگیری در چهره و مهم تر از آن در روحیه و اعتماد به نفس آن ها دارد. با استفاده از ایمپلنت های دندانی می توان علاوه بر بازیابی توانایی جویدن، چهره طبیعی و زیبایی لبخند را هم به فرد برمی گرداند. خوب است بدانید کاشت ایمپلنت در بانوان از سن 15 سالگی و در آقایان از سن 18 سالگی قابل انجام است.
در این قسمت از مقاله قصد داریم به معرفی و شرح افرادی بپردازیم که ممانعتی برای انجام ایمپلنت دندان ندارند:
خوب است بدانید ایمپلنت دندان محدودیت سنی خاصی ندارد و هر فردی که بتواند بهداشت دهان خود را رعایت کند، می تواند دندان هایش را ایمپلنت کند. اگر شخص به سن رشد رسیده باشد، می تواند در ازای دندانی که از دست داده است، از ایمپلنت استفاده کند. مثلا اگر کودکی که در سن کودکی دندان دائمی خود را در اثر حادثه از دست داده باشد می تواند بعد از سن ۱۶ سالگی، از ایمپلنت استفاده کند. البته همانطور که اشاره کردیم هر فردی می تواند دندان خود را ایمپلنت کند ولی در مورادی که در ادامه این مطلب به آن اشاره می کنیم اجازه ایمپلنت دندان ندارد.
در این قسمت سعی داریم به شرح برخی مزایا و معایب ایمپلنت دندان بپردازیم:
در مورد معایب این روش باید بگوییم عوارض ایمپلنت دندان می تواند کوتاه مدت و یا بلند مدت باشد که بیشتر از این عوارض به دلیل مراجعه به افراد غیرمتخصص بروز پیدا می کند. بنابراین انتخاب پزشکی متخصص در کاهش میزان عوارض تاثیر چشمگیری دارد. افزون بر این رعایت نکات بهداشتی دهان و دندان هم عامل دیگری است که شما را هر چه سریعتر از شر عوارض ایمپلنت دندان خلاص می کند. از عوارض ایمپلنت دندان به موارد زیر اشاره می کنیم:
کلام آخر
خیلی از افراد با گذشت زمان بنا به دلایل مختلف همچون پیری، کشیدن دندان و… دندان های طبیعی خود را از دست می دهند. این اتفاق علاوه بر این که ایجاد مشکل در ظاهر و طرح لبخند می کند، قادر است در صحیح جویدن و غذا خوردن شما هم تاثیر منفی بگذارد. بسیاری از مردم به دنبال یک روش دائمی برای این دندان های از دست رفته هستند که پیشنهاد متخصصان دندانپزشکی، ایمپلنت دندان است. شما با مراجعه به پزشکان متخصص و متبحر همواره می توانید ایمپلنتی با کمترین میزان عوارض و بیشترین بازدهی داشته باشید. از اینکه مارا تا پایان مقاله همراهی کردید سپاس گزاریم. ما سعی کردیم مطالب جامعی در مورد ایمپلنت دندان در اختیارتان قرار دهیم. برای اطلاعات بیشتر به سایت الودرمان (alodarman.com) مراجعه کنید.