تردمیل امروزه به یکی از ابزارهای ورزشی پرطرفدار تبدیل شده و زبانزد خاصوعام است. عوامل مختلفی در این امر دخیل هستند. ریشه این معروف شدن را باید در نظرات محققان و کارشناسان جست که ورزش دو و پیادهروی را همواره توصیه کردهاند؛ از نظر آنها دو، مادر ورزشها بوده و انجام این ورزش با تردمیل بیشترین کالری را نسبت به سایر ابزارهای ورزشی میسوزاند. اما مشکلات فراوان انجام طبیعی این ورزش، دیگر دلیل روی آوردن مردم بهسمت خرید تردمیل است.
مشکلاتی از قبیل کمبود فضا در مکانهای سرپوشیده و سردی یا گرمی و یا آلودگی هوا در مکانها بیرونی و روباز. با این اوصاف، طبیعی است که خیل کثیری از مردم در سرتاسر دنیا نیاز شدیدی به تردمیل داشته باشند. خوشبختانه همیشه شرکتهایی وجود دارند که احساس نیاز مردم را بهسرعت کشف کرده و اقدام به تولید محصول مورد نظر آنها میکنند.
درمورد تردمیل اما، از آنجایی که خواهان بسیار زیادی داشته و بازار هدفش بسیار گستردهتر است؛ شرکتها و برندهای فراوانی در سرتاسر جهان اقدام به تولید آن کردهاند. به این تنوع در کمپانیهای سازنده، تنوع در سلایق و نیازهای مشتریان مختلف خرید تردمیل را هم، اضافه کنید؛ در نتیجه تنوع بسیار فراوانی را از انواع تردمیل در بازار آن شاهد خواهیم بود. یقیناً این میزان تنوع در مدلهای مختلف تردمیل، آشفتگی متقاضیانش را در پی خواهد داشت و طبعاً از تنوع آن هم نمیتوان کاست؛ اما مشتریان را نیز نمیتوان در این آشفتگی رها کرد، چراکه در نهایت منجر به انتخاب نادرست آنها خواهد شد.
ازاینرو با کمک آرشیو اطلاعات یکی از بزرگترین فروشگاههای تجهیزات ورزشی، یعنی فروشگاه هایپرجیم به نگارش این متن پرداختیم تا مسیر انتخاب بهترین تردمیل متناسب با نیاز و سلیقه شما هموار شود. لازم به ذکر است که در این یادداشت تنها به انواع دو نمونه از رایجترین تردمیلها یعنی تردمیل باشگاهی و تردمیل خانگی پرداخته شده است. برای این کار نیز سعی شده تا در ابتدا با معرفی اجمالی و مقایسه این دو با یکدیگر، آشنایی کلی نسبت به آنها محقق شود و سپس در ادامه به انواع هر یک بهصورت جداگانه پرداخته شود.
بهطور کلی انواع تردمیل را میتوان به دو دسته بدون موتور و موتوردار تقسیم کرد که طبیعتاً قیمت تردمیل در نمونههای بدون موتور کمتر است، چراکه فارق از موتور و سیستمهای برقی مرتبط با آن ساخته میشوند.
بهتر است در همین ابتدا اشاره شود که فروشگاه هایپرجیم هر دو نوع تردمیل بدون موتور و موتوردار را برای استفاده عموم مردم عرضه کرده است. تردمیلهای موتوردار بهدلیل داشتن موتور و راحتی حرکت با آنها، طرفداران بیشماری دارند؛ بخش اعظمی از دستگاههای موجود در بازار نیز، همین تردمیلها هستند.
ازاینرو مجدد آنها را ز نظر کارایی به دو دسته رایج تردمیل باشگاهی و تردمیل خانگی تقسیم کردهاند تا راحتتر بتوانید از میان انواع تردمیل موتوردار موجود در بازار، محصول مد نظر خود را بیابید. قیمت تردمیل در نمونههای خانگی کمتر از انواع باشگاهی بوده و دلیل آن نیز به نوع کاربری این دو برمیگردد. زیرا از آنجایی که تردمیلهای خانگی برای مصارف خانگی و نهایتاً اعضای یک خانواده طراحی شدهاند، با توجه به مشخص بودن وزن افراد استفاده کننده از آنها؛ با ظرفیت کمتری ساخته میشوند که این به معنی قدرت موتور کمتر، بدنه ضعیفتر و در نهایت قیمت کمتر است.
اما از آنجایی که وزن مراجعهکنندگان به باشگاههای ورزشی و افراد استفادهکننده از تردمیل باشگاهی مشخص نیست، حداکثر وزن قابلتحمل آن را بالا در نظر میگیرند که این نیازمند موتور قویتر، بدنهای مستحکمتر و نهایتاً هزینه بیشتر است و درمجموع موجب افزایش قیمت تردمیل در این نوع خواهد شد. ناگفته نماند که فروشگاه هایپرجیم از هر دو نوع تردمیل خانگی و باشگاهی، مدلهای مختلفی را در انبارهای خود دارد. اما برای بررسی دقیقتر انواع تردمیل در هر یک از این دستهبندیها، توجه شما را به ادامه مطلب جلب میکنم.
تردمیلهای خانگی را در یک دستهبندی کلی میتوان به دو نوع چندکاره و تککاره تقسیم کرد. قیمت تردمیل در نمونههای چندکاره بیشتر است؛ چراکه علاوه بر خود تردمیل، چندین تجهیز ورزشی مثل ویبراتور، پایه درازنشست، دمبل، کش ایروبیک، دسته شنا و مسگری نیز برای آنها در نظر گرفته شده تا بهنوعی مشتریان با خرید تردمیل یک باشگاه ورزشی را به خانه خود ببرند.
اما انواع تردمیل خانگی به اینجا ختم نشده و از جهات مختلفی میتوان به آنها پرداخت؛ بهعنوان مثال فروشگاه هایپرجیم تردمیلهای خانگی خود را از منظر برند، قدرت موتور، میزان تحمل وزن، کشور سازنده و قیمت تقسیمبندی کرده است. همچنین از نظر در اختیار داشتن امکانات مختلف نیز، میتوان تردمیل خانگی را به دستههای مختلفی تقسیم کرد. قابلیت تاشوندگی یکی از امکاناتی است که تردمیل خانگی را به دو نوع تاشو و غیرتاشو تقسیم میکند.
مسلماً قیمت تردمیل در نمونههای تاشو، بیشتر از نوع دیگر بوده و دلیل آن نیز اضافه شدن جک مخصوص این کار به دستگاه میباشد. به همین ترتیب تردمیلهای شیبدار، مانیتوردار و برنامهدار را نیز میتوان جزو انواع تردمیل خانگی تلقی کرد. لازم به ذکر است که فروشگاه هایپرجیم تمامی انواع تردمیلهای ذکر شده را در ویترین خود قرار داده است.
چندان دستهبندی خاصی را نمیتوان برای تردمیلهای باشگاهی در نظر گرفت. بنابراین به دستهبندیهای وبسایت فروشگاه هایپرجیم در بخش تردمیل باشگاهی اکتفا میکنیم که به چهار بخش تقسیم میشوند؛ بر اساس تحمل وزن، برند، قدرت موتور و کشور سازنده. میزان تحمل وزن و قدرت موتور ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند و هرچه میزان تحمل وزن یک تردمیل باشگاهی بیشتر باشد، قطعاً قدرت موتور آن نیز بیشتر خواهد بود. تردمیلهای باشگاهی فروشگاه هایپرجیم از ظرفیت 150 کیلوگرم و قدرت موتور 1.5 اسببخار شروع شده و تا ظرفیت 200 کیلوگرم که بهاصطلاح ظرفیت FREE یا آزاد است و قدرت موتور 6 اسببخار ادامه مییابند.
این فروشگاه پرآوازه، از برندهای معتبر سرتاسر دنیا محصولات خود را جمعآوری کرده که نشان میدهد کیفیت تردمیلها برای آن بسیار حائز اهمیت است. تاپ فرم، پروتئوس، تایگر اسپرت، فرش وی، پاندا، آذیموس و بادی استرانگ از جمله برندهایی هستند که تردمیلهای باشگاهی تولیدی آنها در فروشگاه هایپرجیم وجود دارد و بهراحتی میتوان اقدام به خرید تردمیل از مدلهای مختلف هرکدامشان کرد.
بهلحاظ کشور سازنده نیز میتوان انواع تردمیل جمعآوری شده در قسمت تردمیلهای باشگاهی فروشگاه هایپرجیم را به تردمیلهای چینی، تایوانی، کرهای، اسپانیایی و… تقسیم کرد. هرچند اکثر تردمیلهای موجود در بازار داخل کشور را بهنوعی باید تردمیلهای چینی خطاب کرد، زیرا هم تعداد برندهای چینی بیشتر است و هم اکثر برندهای سایر کشورها نیز مونتاژ محصول خود را در کشور چین انجام میدهند.
درمجموع با توجه به گستردگی انواع تردمیل در زمینههای مختلف، بهتر است در زمان خرید این ابزار ورزشی از هر فروشگاهی، با کارشناسان آن فروشگاه مشورت کرده و نیازهای خود را در کنار بودجهای که برای خرید تردمیل در نظر گرفتهاید به اطلاع آنها برسانید تا بهترین گزینه موجود را به شما پیشنهاد دهند. ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که کارشناسان مجرب فروشگاه هایپرجیم علاوه بر مشاوره حضوری، از طرق ارتباطی دیگر نیز توانایی ارائه راهنماییهای لازم به مشتریان خرید تردمیل را دارند.
https://hypergymco.com/