بچۀ شرور با کفش های کثیفش همه جا پرسه میزند، بچۀ کوچکتر گلدان یادگاری مادربزرگ تان را میشکند، یک تعمیرکار ناشی اتومبیل تان را معلق میکند… در زندگی روزانه، منابع تنش و ناراحتی بسیار متعدد هستند. در محل کار، گاهی اوقات اتفاقات ناخوشایند و رنجش های کوچک، مجبورمان میکنند که سریع از محل خارج شویم.
یادگیری
توانایی کنار کشیدن و عقب نشینی در تمام شرایط، بسیار مهم است. واقع بین بودن در مقابل شدت حادثه و از کاه کوه نساختن، مانع شدت یافتن احساسات مان میشود.
وقتی که احساس میکنید خونسردی خود را از دست داده اید، 5 دقیقه برای فکر کردن به خودتان زمان بدهید به جای اینکه عصبی و هیجان زده شوید. نفس عمیق بکشید، قدم بزنید، یک لیوان آب بنوشید و چند سئوال نسبتاً مهم از خود بپرسید: آیا واقعاً این موضوع خیلی اهمیت دارد؟ فریادهای من شرایط را بهتر میکنند؟ خواهید فهمید که نسبت به شرایط آن لحظه عصبانیت تان خیلی آرام شده است، و این شرایط در دراز مدت تداوم خواهد داشت.
توجه به اصول بهداشتی در زندگی
رعایت اصول بهداشتی ِ یک زندگی سالم و متعادل، شرایط خلق و خو و رفتاری تان را میسازید و پرورش میدهد. به سمت خوراکی ها هجوم نبرید، تغذیۀ متعادلی داشته باشید، از مصرف هیجان آورها (قهوه، دخانیات…) و البته آرام بخش ها اجتناب کنید … و در نهایت مهم ترین کلید را فراموش نکنید: خواب! خواب است که انرژی ما را تجدید میکند و ما را از تمام تنش های یک روز رها میسازد.
ورزش برای آرامش
پیاده روی، دو، دوچرخه سواری و شنا فعالیت هایی هستند که میتوانند خستگی ها را از تن به در و نگرانی ها را بیرون کنند. در هفته یک یا دو بار ورزش کنید، ورزش گردش خون را به جریان میاندازد و فشارهای ماهیچه ای را آرام میکند. هر چه در طول روز آرامش بیشتری داشته باشید، در مقابل مشکلات خونسردتر خواهید بود.
به ریلکسیشن فکر کنید
تکنیک های ریلکسیشن، انواع یوگا، سورفولوژی، مدیتیشن، تنفس کنترل شده، ماساژ و البته گاهی اوقات هم موسیقی بسیار کمک کننده هستند. آنچه که اهمیت دارد این است که این تکنیک ها را با زمان تطبیق دهید و لحظاتی که مغز از تمام فشارها و استرس ها رها شده، آنها را اجرا کنید. ریلکسیشن، یک روش مناسب برای آرام کردن اعصاب و تمرکز کردن بر روی خود است.
منبع: سیمرغ