کاخ عالی قاپو در اوایل قرن هفدهم به دستور شاه عباس پادشاه صفوی در شهر اصفهان ، پایتخت آن دوره ایران ساخته شد و شاه از این کاخ برای مراسم بارعام (رسمی است که در آن شاه و درباریان به گروهی از مردم اجازهٔ دیدار با شاه و دربار را میدهند) استفاده می کرد.
کاخ پوتالا ، نماد تبت در قرن هفدهم میلادی توسط دالایی لاما پنجم در شهر لهاسا احداث شد. کاخ پوتالا نشانه گنجینه غنی فرهنگی و معنوی مردم تبت است که تحت تسلط چینی ها به سر می برند.
کاخ شناور جال محل در نزدیکی شهر جایپور در ایالت راجستان هند که مهاراجه های سابق جایپور این کاخ تابستانی را در میان دریاچه مان ساگار بنا کرده بودند.
یکی از دروازه های شهرممنوع ( کاخ امپراتوران چین) در شهر پکن. این کاخ که در قرن پانزدهم میلادی احداث شده، وسیع ترین کاخ جهان است که 9999 اتاق وسالن آن در محوطه ای به وسعت 720 هزار متر مربع پراکنده هستند. این کاخ برای مدت 5 قرن اقامتگاه رسمی امپراتوران چین بود.
کاخ سلطنتی تایلند با 218 هزار متر مساحت در اواخرقرن هجدهم در شهر بانکوک احداث شد. با اینکه خانواده سلطنتی تایلند دیگر در این کاخ اقامت ندارند اما معبد وات پهرا کائهو و بودای مروارید از باشکوه ترین بناهای این کاخ هستندکه بازدیدکنندگان زیادی دارند.
کاخ سلطنتی کامبوج در اواسط قرن هجدهم میلادی در پنوم پن ساخته شد. ساختمان اصلی کاخ به روی عموم بسته است اما بسیاری از معابد کوچک و باغ های آن را مردم می توانند تماشا کنند.
کاخ سلطنتی ماندلای در اواسط قرن هجدهم میلادی توسط میندون پادشاه برمه ساخته شد.در جنگ جهانی دوم ژاپنی ها این کاخ را بمباران کردند، اما با خاتمه جنگ بار دیگر کاخ ماندالای براساس نقشه های اولیه آن بازسازی شد.
کاخ سلطنتی کیونگبوک در قرن پانزدهم میلادی و در دوره سلسله پادشاهان « یی » با الگوبرداری از کاخ امپراتوران چین در شهر سئول ساخته شد. این کاخ نیز مانند سایر بناهای تاریخی شهرسئول در قرن بیستم بازسازی شد.
کاخ سلطنتی دچنچولینگ در شهر تیمپو پایتخت کشور بوتان