مجموعه : اخبار ورزشی
بروزرسانی : 25 مهر 1397

زیباترین زن مکزیک، نامزد جدید رونالدو (عکس)

زیباترین زن مکزیک، نامزد جدید رونالدو (عکس)

کریستیانو رونالدو بازیکن تیم رئال مادرید ، یک هفته پس از دریافت سومین توپ طلای دوران ورزشی خود ، از نامزد مشهورش جدا شد اما ظاهرا رونالدو ارزش زیادی برای این رابطه قائل نبود چرا که به تازگی شخصی جدید وارد زندگی او شده است.

کریستیانو رونالدو که به تازگی از نامزد روسی سابقش جدا شد با یک روزنامه نگار مکزیکی به نام “وانسا پاپنکوته” نامزد کرد.

وانسای 29 ساله که برای تلویزیون مکزیک کار می‌کند سال گذشته به عنوان زیباترین زن کشورش انتخاب شد.

کریستیانو رونالدو برنده سه توپ طلای دو ماه قبل از شایک نامزد روسی خود جدا شد، خبری که پس از شایعه‌ها و گمانه‌زنی‌های زیادی در نهایت رسانه‌ای شد. پس از آن خیلی از رسانه‌های اسپانیایی نمایش ضعیف رونالدو در سال 2015 را بی‌ارتباط به مسائل عاطفی این بازیکن نمی دانند.

در نهایت پایگاه اینترنتی “لاتینگ تایمز” خبر داد کریستیانو رونالدو با وانسا که خبرنگار تلویزیون مکزیک است، رابطه عاشقانه پیدا کرده است و با این خبرنگار نامزد شده است.

زیباترین زن مکزیک، نامزد جدید رونالدو (عکس)

نامزد جدید کریستیانو رونالدو

زیباترین زن مکزیک، نامزد جدید رونالدو (عکس)

وانسا پاپنکوته

زیباترین زن مکزیک، نامزد جدید رونالدو (عکس)

تهیه و تنظیم : مجله تالاب

برچسب‌ها:
جستجو در تالاب
جدیدترین مطالب سایت