یکی از بیماری های بسیار زیاد و کاملا واگیر سرماخوردگی، آنفولانزا می باشد. در صورت ابتلاء به این سویه جدید باید رژیم غذایی روزانه را تغییر داد. تحت چنین شرایطی در یک بازه زمانی کوتاه مدت فرد بیمار می تواند سلامت جسمی خود را به دست بیاورد. مواد غذایی مناسب بیماران مبتلا به آنفولانزا باید در رژیم غذایی روزانه مورد استفاده قرار بگیرند. مصرف چنین مواد غذایی می تواند در این دوران سخت سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
همچنین مواد غذایی انتخابی باید سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی مختلف باشند. تحت چنین شرایطی می توان بدن را از این شرایط سخت و دشوار نشان داد. در این دوران سخت باید چارچوب جدیدی از رژیم غذایی را رعایت کرد. در غیر این صورت بدن در برابر ویروس مقاومت کافی را از خود نشان نخواهد داد.
با ایجاد یک رژیم غذایی سالم و سرشار از ویتامین می توان بعد جدیدی از سلامتی را در دوران ابتلاء به این بیماری تجربه کرد. تنها در سایه یک رژیم غذایی مناسب می توان به بهبودی کامل در کوتاه ترین زمان ممکن دست پیدا کرد.
بر اساس جدیدترین بررسی های پزشکی صورت گرفته در دوران سخت و دشوار ابتلا به بیماری آنفولانزا، باید رژیم غذایی مناسب و استانداردی را رعایت کرد. در صورت عدم توجه به این نکته ویروس در بدن به طور کامل فعال می شود. در نهایت ارگان های اصلی بدن درگیر ویروس آنفولانزا می شوند. برای کاهش خطر ریسک ابتلا به این بیماری نیز می توان رژیم غذایی روزانه را تغییر داد.
در سایه مصرف مواد غذایی ارگانیک و طبیعی می توان ضعف بدن در برابر این بیماری را جبران کرد. همچنین یک رژیم غذایی مناسب می تواند به بهبود سریع کند. بر اساس جدیدترین بررسی های صورت گرفته توسط گروهی از پزشکان متخصص در آمریکا، تنها راه رهایی از شر این بیماری مصرف مواد غدایی مفید و مغذی می باشد. مواد غذایی مناسب بیماران مبتلا به آنفولانزا باید با دقت و وسواس بسیار زیادی انتخاب شوند. تحت چنین شرایطی هر فرد مبتلاء با آنفولانزا در کوتاه ترین زمان ممکن درمان خواهد شد.
برخی از مواد غذایی خاص تعداد گلبول های سفید بدن را افزایش می دهند. همچنین به تقویت ساختار سلولی برای مقاومت در برابر بیماری کمک شایانی می کنند. بر اساس شواهد پزشکی به دست آمده؛ مواد غذایی ذیل حتما باید در رژیم غذایی فرد مبتلاء به این بیماری قرار بگیرند. در این دوران مصرف هرگونه ماده غذایی مضری می تواند سلامت فرد بیمار را به خطر بیاندازد.
یکی از شکایت های اصلی افراد مبتلاء به آنفولانزا بدن درد شدید می باشد. برای مقابله با بدن درد شدید در این دوران می توان از ماست در رژیم غذایی استفاده کرد. ماست و کشک شیرین حاوی گروه خاصی از باکتری های مفید برای بدن هستند. این باکتری ها میزان آنتی بادی موجود در بدن را افزایش می دهند. در نهایت در کوتاه ترین زمان ممکن فرد بیمار درمان خواهد شد. ماست سرشار از کلسیم و مواد معدنی خاص است. به همین علت جزء مواد غذایی مناسب بیماران مبتلا به آنفولانزا می باشد.
همچنین ماست به درمان سرفه های خشک بیماری کمک خواهد کرد. بر اساس تحقیقات صورت گرفته؛ ترکیبات ماست و کشک شیرین به نابودی ویروس آنفولانزا در بدن کمک شایانی می کند. ماست علاوه بر درمان این بیماری سیستم ایمنی بدن را تا چندین برابر تقویت خواهد کرد. به جای مصرف داروهای شیمیایی و مضر برای درمان این بیماری تنها با ماست می توان بسیاری از عوارض شایع آن را درمان کرد.
سبزیجات حاوی فیبر و کربوهیدرات هستند و همچنین بدن در این دوران حساس به چنین مواد غذایی به شدت احتیاج دارد. سوپ سبزیجات به درمان گلو درد و سرفه در دوران ابتلاء به آنفولانزا کمک می کند. همچنین برخی از بیماران در این دوران سخت دچار مشکلات گوارشی می شوند.
سوپ به تامین آب از دست رفته بدن نیز کمک خواهد کرد. رژیم غذایی مناسب بیماران مبتلا به آنفولانزا انواع سوپ سبزیجات است. حتما در طبخ سوپ از سبزیجات با ارزش غذایی مختلف باید استفاده کرد. سوپ به تامین انرژی مورد نیاز بدن در این دوران سخت نیز کمک خواهد کرد. در دوران ابتلاء به این بیماری اشتهای فرد تا حد قابل توجهی کاهش پیدا می کند. برای افزایش اشتها در این دوران سخت و طاقت فرسا می توان انواع سوپ را نیز میل کرد.
از دیگر مواد غذایی مناسب برای این دوران تخم مرغ می باشد. پروتئین موجود در تخم مرغ می تواند ساختار سلولی در بدن را تغییر دهد. همچنین این ماده غذایی به بدن در مقابله با ویروس آنفولانزا کمک خواهد کرد. تخم مرغ باعث بهبود کلی شرایط بدن در این دوران می شود. همچنین تخم مرغ باعث تامین انرژی و کالری مورد نیاز بدن در این دوران سخت خواهد شد.
همچنین تخم مرغ پروتئین مورد نیاز بدن را نیز تامین خواهد کرد. تخم مرغ به نوعی بدن را در حالت دهیدراته قرار می دهد. همچنین این ماده غذایی از پیشروی بیشتر ویروس جلوگیری خواهد کرد. برای مقابله با عوارض مختلف این بیماری می توان نسبت به مصرف تخم مرغ اقدام کرد. تخم مرغ تاثیر بسزایی در بهبودی سریع و به موقع فرد بیمار دارد.
مصرف میوه در دوران ابتلاء با آنفولانزا می تواند بستر بهبودی سریع و به موقع را فراهم کند. لیمو ترش و پرتغال منبع غنی از ویتامین C هستند. این دو میوه می توانند از بدن در برابر پیشروی سریع این ویروس جلوگیری کنند. همچنین پرتغال باعث درمان گلودرد در این دوران حساس می شود. همچنین لیمو ترش به درمان بیماری های گوارشی نیز کمک شایانی خواهد کرد.
برای درمان آنفولانزا می توان لیموترش و پرتغال را در رژیم غذایی قرار دارد. همچنین این دو میوه روند تولید گلبول های سفید را در بدن افزایش می دهند. پرتغال باعث حذف رادیکال های آزاد در بدن می شود. لیموترش سرشار از آنتی اکسیدان است، که بدن در ایجاد شرایط پایدار پس از بیماری کمک خواهد کرد. پرتغال باعث کاهش میزان عوارض این بیماری نیز خواهد شد. برای بهبودی سریع و به موقع روزانه باید ۲ الی ۳ واحد لیموترش یا پرتغال میل کرد.
همچنین برای دریافت نتایج بهتر می توان در طول روز آبمیوه پرتغال را نیز میل نمود. مصرف نوشیدنی های قندی را در این دوران باید به حداقل رساند. نوشیدنی هایی که حاوی قند مصنوعی هستند؛ ساختار ویروس را جهش یافته می کنند.
از دیگر مواد غذایی مناسب در این دوران می توان به عنوان حبوبات اشاره کرد. فیبر، املاح معدنی و حتی مواد معدنی موجود در حبوبات می تواند باعث تغییر شاخص های سلامتی در بدن شود. حبوبات روند پیشروی این بیماری در بدن را کنترل خواهد کرد. همچنین حبوبات منبع غنی از انواع ویتامین های گروه D و E هستند. این ویتامین ها باعث افزایش اشتهای فرد در طول مدت زمان ابتلاء به آنفلونزا می شوند.
درصد قابل توجهی از بیماران پس از ابتلاء به آنفولانزا اشتهای خود را از دست می دهند. با مصرف مواد غذایی حاوی حبوبات می توان فعالیت های گوارشی بدن را نظم بخشید. همچنین بهترین راهکار برای افزایش تعداد باکتری های مفید روده بزرگ مصرف حبوبات می باشد. حبوبات با افزایش تعداد باکتری های مفید روده، باعث بهبود بیماری های گوارشی در این دوران می شوند.
مصرف حبوبات نفاخ نظیر نخود در این دوران به هیچ وجه توصیه نمی شود. همچنین حبوبات منبع غنی از کربوهیدرات هستند و به تامین انرژی بدن کمک خواهند کرد.
ماهی سالمون به عنوان یک ماده غذایی غنی از امگا ۳ و امگا ۶ شناخته می شود. ماهی سالمون حتما باید در رژیم غذایی فرد مبتلاء به آنفلونزا قرار بگیرد. مواد غذایی مناسب بیماران مبتلا به آنفولانزا شامل انواع ماهی نیز می شود. ماهی سالمون همانند یک سد دفاعی از بدن در برابر این ویروس محافظت خواهد کرد. همچنین ماهی سالمون باعث افزایش ویتامین E موجود در بدن می شود. این ویتامین به نابودی ویروس کمک خواهد کرد.
همچنین بسیاری از علائم ناشی از بیماری آنفولانزا را می توان به کمک این ماهی کنترل کرد. ماهی سالمون به درمان بدن درد و گلو درد نیز کمک شایانی خواهد کرد. مصرف ۲۰۰ گرم ماهی سالمون می تواند تا ۸۰ درصد در درمان این بیماری موثر باشد. همچنین این ماهی از آزاد شدن رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری خواهد کرد. همچنین این ماهی نقش موثری در تامین ویتامین های مورد نیاز بدن دارد. این ماهی می تواند در یک بازه زمانی کمتر از یک هفته بستر بهبودی فرد بیمار را فراهم کند.
آب را در دوران ابتلاء به این بیماری باید تا حد قابل توجهی افزایش داد. نوشیدن روزانه ۸ لیوان آب بدن را در حالت دهیدراته قرار می دهد. تحت چنین شرایطی بدن موفق به نابودی و دفع ویروس از بدن خواهد شد. همچنین بدن در این شرایط حساس می تواند در نبرد با ویروس آنفولانزا عملکرد بهتری را از خود نشان می دهد. با نوشیدن ۸ لیوان آب می توان به تامین املاح معدنی از دست رفته بدن نیز کمک کرد. درصد قابل توجهی از بیماران تنها با این روش توانسته اند؛ بهبودی کامل را تجربه کنند.
اگر به دلیل شرایط جسمی خاص بیماری نتواند دارو میل کند؛ نوشیدن آب بهترین راهکار برای درمان قطعی و بهبود کامل می باشد. مادران بارداری که به بیماری آنفولانزا مبتلاء شده اند. تنها با نوشیدن آب می توانند از شرایط موجود نجات پیدا کنند.
برخلاف تمامی باورهای رایج مصرف آجیل خام نیز در این دوران می توان به بهبودی سریع و کامل فرد کمک شایانی کند. آنفولانزا تنها ویروسی است، که اشتهای فرد را به طور کامل کور می کند. افرادی که در این دوران حساس نمی توانند مواد غذایی مختلف را میل کنند با مصرف آجیل خام می توانند انرژی مورد نیاز بدن خود را تامین کنند. آجیل خام حاوی گروه خاصی از ویتامین های ضروری و مورد نیاز بدن است. ویتامین های گروه B و A باعث مقاومت چند برابری بدن در مقابل این ویروس می شوند.
همچنین آجیل خام از میزان انرژی بسیار بالایی نیز برخوردار می باشد. مصرف ۱۵۰ گرم آجیل می تواند به درمان سریع و بدون دغدغه این بیماری کمک کند. همچنین آجیل خام جزء مواد غذایی ارگانیکی است، که بستر بهبودی بدون دغدغه و بدون عوارض را فراهم می کند. مواد غذایی مناسب بیماران مبتلا به آنفولانزا شامل انواع آجیل خام نیز می شود. خصوصا آجیل خام در کودکان مبتلاء به آنفولانزا می تواند نتایج بهتری را به ارمغان بیاورد.
از دیگر مواد غذایی مناسب برای بیماران مبتلاء به آنفولانزا دانه چیا می باشد. دانه چیا تمامی آن چیزی را که بدن در این دوران سخت و حساس نیاز دارد؛ را دارا می باشد. همچنین دانه چیا باعث بهبودی کامل برد بیمار خواهد شد. این ماده غذایی ارگانیک به بدن در مبارزه و مقابله با ویروس آنفلونزا خواهد کرد. برای دریافت نتایج بهتر باید به مواد غذایی مختلف مصرفی در طول روز دانه چیا اضافه کرد.
تحت چنین شرایطی ظرفیت مقاومتی بدن افزایش پیدا می کند. دانه چیا حاوی فیبر، کربوهیدرات، سلنیوم و سدیم به مقداری کافی می باشد. برخی از ترکیبات و مواد معدنی موجود در دانه چیا ویروس آنفولانزا را به سرعت در بدن نابود می کند. در مصرف دانه چیا به هیچ عنوان نباید زیاده روی کرد. در غیر این صورت بدن در مقابله با این ویروس نمی تواند عکس العمل درستی را از خود نشان دهد. پس از مصرف دانه چیا بدن به صورت کامل تقویت خواهد شد.
در این دوران باید میزان آنتی اکسیدان موجود در بدن را تا حد قابل توجهی افزایش داد. تحت چنین شرایطی بدن شانس مقابله با ویروس را خواهد داشت. چای سبز به عنوان منبع غنی از آنتی اکسیدان شناخته شده است. همچنین این چای به درمان گلو درد و سرفه های دردناک ناشی از آنفلونزا کمک خواهد کرد.
یکی دیگر از مواد غذایی مناسب بیماران مبتلا به آنفولانزا چای سبز می باشد. روزانه بین ۳ الی ۴ لیوان فرد می تواند چای سبز میل کند. نکته: در سه ماه اول بارداری باید مصرف چای سبز را به حداقل رساند. برای درمان عوارض آنفولانزا به کمک چای سبز حتما با پزشک مشورت کنید. برخی از ترکیبات موجود در این چای باعث سقط جنین در سه ماه اول بارداری می شود.
برای درمان آنفلونزا باید در روزهای اول دمنوش آویشن و عسل را میل کرد. این دمنوش میزان درگیری بدن با ویروس را کنترل خواهد کرد. همچنین به درمان گلو درد ناشی از بیماری آنفولانزا می تواند کمک کند. این دمنوش برای درمان گلودرد، همانند آب روی آتش می باشد. همچنین به درمان بیماری های گوارشی و ناراحتی معده در دوران ابتلاء به آنفولانزا کمک خواهد کرد.
به جای مصرف داروهای شیمیایی که عوارض وحشتناکی برای بدن دارند؛ می توان به کمک دمنوش آویشن و عسل را بسیاری از علائم این بیماری را کنترل کرد. آویشن سویه های مختلف آنفولانزا را می تواند به راحتی درمان کند. همچنین عسل نقش موثری در درمان عفونت های گلو دارد.
از دیگر میوه های مقوی و با درصد ویتامین بالا برای درمان آنفولانزا می توان به موز اشاره کرد. موز به بهبود بسیاری از علائم این بیماری در کمتر از ۲۴ ساعت کمک می کند. اغلب بیماران به دلیل ورم معده ناشی از آنفولانزا قدرت بلع خود را از دست می دهند. موز برای چنین افرادی بهترین گزینه به شمار می آید؛ زیرا بلع این میوه بسیار راحت و آسان می باشد. همچنین موز بسیاری ای مشکلات گوارشی این دوران نظیر اسهال را درمان می کند. همچنین ترکیبات موجود در داخل موز به درمان حالت تهوع کمک خواهد کرد.
موز یک میوه با ماهیت آنتی باکتریال به شمار می آید. این میوه تمامی ویتامین هایی که به نابودی میکروب و ویروس در بدن کمک می کنند؛ دارا است. در این دوران تا حد امکان در کنار رعایت رژیم غذایی مناسب استراحت و خواب کافی را در اولویت نخست خود باید قرار داد. تحت چنین شرایطی بهبودی کامل در یک بازه زمانی کوتاه مدت به دور از واقعیت نخواهد بود. همچنین با فعالیت های ورزشی سبک می توان اکسیژن مورد نیاز بدن جهت تکثیر سلولی را تامین کرد.
در دوران ابتلاء به آنفولانزا باید مصرف آب میوه های طبیعی را تا حد امکان افزایش داد. آب میوه های طبیعی تمامی ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین می کنند. آب هویج باعث ایجاد یک تغییر بزرگ سلولی مثبت در بدن می شود. این آبمیوه باعث تسریع روند رشد و تکثیر گلبول های های سفید در بدن خواهد شد. این نوشیدنی آب و قند طبیعی مورد نیاز بدن را در این دوران حساس تامین می کند. همچنین آب هویج به کاهش میزان و شدت بدن درد کمک خواهد کرد.
برای درمان سردردهای خفیف آنفولانزا نیز می توان از آب هویج کمک گرفت. این آبمیوه حاوی مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان می باشد. آنتی اکسیدان های موجود در این آبمیوه روند پخش ویروس آنفولانزا بدن را مختل می کند. همچنین آب هویج باعث تنظیم میزان اسید معده می شود. همچنین به درمان ورم معده در این دوران حساس کمک خواهد کرد. برای درمان نفخ و شکم درد ناشی از آنفولانزا نیز می توان از آب هویج کمک گرفت.
متاسفانه این بیماری روی سیستم عصبی مرکزی مغز نیز تاثیر می گذارد. همچنین پس از ابتلاء به این بیماری خلق و خوی فرد به شدت تغییر پیدا می کند. برای کاهش میزان عوارض این بیماری روی سیستم عصبی مرکزی مغز می توان از دمنوش گل گاو زبان و دارچین کمک گرفت. این دمنوش باعث بهبود خلق و خو و همچنین افزایش اشتها خواهد شد.
یکی از اختلالات رایج در بین بیماران مبتلاء به آنفولانزا بی خوابی می باشد. برای درمان بی خوابی ناشی از این بیماری می توان از دمنوش گل گاو زبان و دارچین کمک گرفت. این دمنوش به درمان دردهای عضلانی نیز کمک خواهد کرد. همچنین نقش موثری در درمان سردرد و سرگیجه ناشی از این بیماری دارد.
در بسیاری از کتب طب سنتی به جای مانده از اطباء بزرگ ایرانی بارها به خواص این دمنوش در درمان بیماری های مختلف اشاره شده است. پس از نوشیدن این دمنوش هر بیماری در مسیر سلامتی قرار خواهد گرفت. همچنین دمنوش گل گاو زبان و دارچین به پاکسازی بدن از هر نوع ویروسی می تواند کمک کند.
از دیگر غذاهای آبکی مناسب این دوران می توان به سوپ مرغ اشاره کرد. حتما برای طبخ این سوپ باید از عصاره گوشت مرغ استفاده کرد. تحت چنین شرایطی ارزش غذایی سوپ تا حد قابل توجهی افزایش پیدا می کند. سوپ مرغ به دلیل آبکی بودن بلع بسیار راحت و آسانی دارد. همچنین این سوپ میزان سوزش گلو را کاهش می دهد.
بر اساس بررسی های صورت گرفته؛ مواد مغذی موجود در سوپ مرغ به درمان این بیماری می تواند کمک بسیار زیادی کند.
تا حد امکان از نمک و ادویه های مختلف باید در این سوپ مخصوص بیماران مبتلاء به آنفولانزا به صورت محدود استفاده کرد. زیاده روی در استفاده از ادویه های مختلف می تواند میزان گرفتگی صدا و سرفه ها را افزایش دهد. برای افزایش میزان کالری دریافتی می توان سوپ مرغ را به همراه نان جو میل کرد. این ترکیب برنده بهترین غذا برای دوران ابتلاء به بیماری آنفولانزا می باشد. از مواد غذایی مناسب بیماران مبتلا به آنفولانزا می توان به سوپ مرغ اشاره کرد.
یکی دیگر از آبمیوه های طبیعی مناسب این دوران آب کرفس می باشد. آب کرفس به عنوان یک آبمیوه طبیعی بدن را از هرگونه ویروس، باکتری و میکروبی پاکسازی می کند. آب کرفس نقش کلیدی در کاهش میزان درد بدن در دوران ابتلاء به آنفولانزا دارد. این آبمیوه دردهای عضلانی را کاهش می دهد؛ زیرا ترکیبات کرفس از انقباض جلوگیری خواهد کرد.
در این دوران روند پمپاژ خون در اندام های تحتانی نیز دچار اختلال می شود. آب کرفس علاوه بر رفع انقباض در ماهیچه های مختلف بدن، به پمپاژ بهتر خون نیز کمک خواهد کرد. آب کرفس باعث افزایش اشتهای فرد در این دوران حساس می شود. همچنین تنها با یک لیوان آب کرفس می توان حالت تهوع ناشی از آنفولانزا را درمان کرد.
بیماری آنفولانزا می تواند تمامی ابعاد زندگی شخصی فرد را تحت الشعاع خود قرار دهد. مواد غذایی مناسب بیماران مبتلا به آنفولانزا می تواند تا حدودی به کاهش میزان علائم کمک کند. همچنین در این دوران حساس باید مصرف مواد غذایی چرب و روغنی را به حداقل رساند. مواد غذایی ارگانیکی که سرشار از ویتامین و املاح معدنی مختلف هستند؛ بهترین انتخاب برای این دوران به شمار می آیند.
همچنین در سایه یک رژیم غذایی مناسب می توان در کوتاه ترین زمان ممکن دوباره سلامت جسمی را تجربه کرد. در این دوران با یک رژیم غذایی استاندارد می توان در مسیر بهبودی قرار گرفت. همچنین مصرف غذاهای ارگانیک باعث بهبود شرایط جسمی خواهد شد. برای کاهش پروسه درمان آنفولانزا باید رژیم غذایی روزانه را تغییر داد.