بروزرسانی : 3 دی 1394

تاریخچه پیدایش تنباکو

تاریخچه پیدایش تنباکو

کریستف کلمب در اولین سفر خود به آمریکا به سال ۱۴۹۲ متوجه شد اهالی آنجا دود حاصل از سوختن برگهای یک گیاه عجیب را به داخل ریه های خود می کشیدند.

این مردم تصور می کردند برگهایی که دود می کنند برای مداوای بعضی از بیماریهای سودمند است.
آنان این برگها را در آیین های قبیله ای هم دود می کردند.

بومیان آمریکا برای دود کردن آن گیاه از نوعی چپق بنام “توباکو ” استفاده می کردند. لذا مردم اروپا این گیاه را توباکو نامیدند و در زبان فارسی با قرار دادن حرف «ن» قبل از حرف «ب» به «تنباکو» تغییر نام یافت.

تاریخچه پیدایش تنباکو

کریستف کلمپ هنگام باز گشت به اسپانیا ، مقداری از برگها و دانه های گیاه توتون را به عنوان یک گیاه جادویی و عجیب به آن کشور آورد و این آغاز ورود توتون از امریکای مرکزی به اروپا بود.

پس از آن که یک پزشک اسپانیایی در سال ۱۵۰۰ تخم این گیاه را برای کشت به اسپانیا آورد و تا سالها کشت و توسعه و استفاده از آن جنبه تحقیق داشت.

در سال ۱۵۶۰ آن نیکوت سفیر فرانسه در پرتغال کتابی درباره خاصیت تخریری توتون انتشار داد و کلمه نیکوتین بعداً از اسم همین دیپلمات گرفته شد.

پرورش تنباکو روش های مختلفی دارد که محیط پرورش برای آن بسیار مهم به حساب می آید.

مطالب مشابه مهم !

جستجو در تالاب
جدیدترین مطالب سایت